Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 16:23

Στη δύναμη της ΕΟΚ ο Παμμηλιακός | Συμμετοχή με Άνδρες και Παίδες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ

Επίσημο μέλος της ΕΟΚ και της μπασκετικής οικογένειας των Κυκλάδων είναι από σήμερα ο Παμμηλιακός, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του κεντρικού συμβουλίου της ομοσπονδίας.

Μετά από αυτή την ευχάριστη και ιστορική εξέλιξη για τον Παμμηλιακό και την Μήλο, ο σύλλογος είναι έτοιμος να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ κυκλάδων, όπου θα τον δούμε για πρώτη φορά στα γήπεδο σε επίπεδο Ανδρών και Παίδων.

Η ανακοίνωση και το έγγραφο της ΕΟΚ:

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα ο Σεπτέμβριος για τον σύλλογο μας, καθώς από σήμερα ο Παμμηλιακός ανήκει και επίσημα στη δύναμη των σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Με επίσημο έγγραφο της η ΕΟΚ ενημέρωσε παράλληλα και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, καθώς ο σύλλογος μας, τη σεζόν 2023 - 2024 θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα πρωταθλήματα Ανδρών και Παίδων Κυκλάδων.

Πρόκειται για μία ιστορική ημέρα για τον Παμμηλιακό και τη Μήλο, αλλά πολύ περισσότερο για τους φίλους του μπάσκετ στο νησί μας, οι οποίοι πλέον θα εκπροσωπούνται σε επίσημες διοργανώσεις.

Ευχαριστούμε το μέλος της ΕΟΚ  κ. Γιάννη Ηλιόπουλο και το μέλος της ΕΣΚΚ, κ. Γιώργο Κεφαλιανό για την βοήθεια που μας παρείχαν προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία της εγγραφής μας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προπονήσεις στα τμήματα της ακαδημίας μας θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, με προπονητές τους Γιάννη Τσίμα και Μιχάλη Βήχο.

Κάνε την εγγραφή σου εδώ

?*Με την ολοκλήρωση της εγγραφής λαμβάνετε αποδεικτικό email και το παιδί σας είναι ήδη εγγεγραμμένο στο τμήμα που επιθυμείτε.

 PAMMILIAKOS EGGRISI EOK

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares