Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 20:01

Αποχαιρέτησε κι ευχαρίστησε τον Νικόλα Χαρούνι ο Έσπερος Καλλιθέας

Λίγη ώρα μετά την επίσημη μετακίνηση του Νικόλα Χαρούνι στον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”, η πρώην ομάδα του 23χρονου πολυσύνθετου φόργουορντ, ο Έσπερος Καλλιθέας τον αποχαιρέτησε για την πολυετή του προσφορά στην ομάδα.

Ο Χαρούνι μαζί με τον αδερφό του, τον Κλαούντιο, αποτέλεσαν την “ραχοκοκαλιά” του σωματείου των νοτίων προαστείων της Αττικής, στο οποίο αγωνίστηκαν από πολύ μικρή ηλικία, με τον Νικόλα να βρίσκεται στον σύλλογο από τα 7 του χρόνια, συμπληρώνοντας 15 χρόνια, αφήνοντας το δικό του στίγμα τόσο σε τοπικές, όσο και εθνικές κατηγορίες με την “κυανόλευκη” φανέλα και το “μπλε αστέρι” στο μέρος της καρδιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με αφορμή τη μετακίνηση του Νικόλα Χαρούνι στον ΑΠΑΣ Νάξου «Τα Φανάρια» η διοίκηση και η επιτροπή μπάσκετ του Εσπέρου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν:

α) τον 22χρονο δυναμικό πάουερ φόργουορντ/σέντερ, του οποίου η πορεία στο μπάσκετ υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ΠΟΚ. Ο Νικόλας είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της παραγωγικής διαδικασίας του Συλλόγου και της λειτουργίας των ακαδημιών του, αφού ξεκινώντας από τα 5 του πέρασε από όλα τα τμήματα και κατέληξε στην ανδρική ομάδα παραμένοντας αναπόσπαστο κομμάτι του ρόστερ επί σειρά ετών.

β) τη διοίκηση της Ομάδας από τη Νάξο, διότι σε όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας υπήρξε ειλικρινής και απολύτως συνεργάσιμη, βοηθώντας με τη στάση της στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μετακίνηση του Χαρούνι.

γ) την οικογένειά Χαρούνι για την πολυετή προσφορά της και τη στήριξη στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ΠΟΚ Έσπερος φροντίζει πάνω απ’ όλα να προστατεύει τα συμφέροντά του, δίχως όμως να βάζει εμπόδια στους αθλητές που τίμησαν το Αστέρι με την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Είναι ευχή όλων μας οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά”.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares