Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 22:16

Ανανεωμένος και με όρεξη στη φετινή Β’ εθνική ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”

Έτοιμος να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να κάνει πολλές ζημιές είναι ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Η πρόσληψη του Λευτέρη Τσαουσίδη στον πάγκο των “ορεινών”, η μεγάλη μεταγραφή του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς και η προσθήκη έμπειρων παικτών που γνωρίζουν την κατηγορία θέτουν υψηλούς στόχους στην ομάδα της Νάξου στη δεύτερη παρουσία της στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών.

Μάλιστα, όπως τόνισε στο “SportCyclades” ο τεχνικός της ομάδας μπορεί να υπάρχει σημαντική κούραση στους παίκτες λόγω του εντατικού προγράμματος προπόνησης, ωστόσο όταν πρέπει θα έχει την δική της αγωνιστική ταυτότητα. Την περυσινή σεζόν ο ΑΠΑΣ στον 1ο όμιλο, στους τρεις αγώνες που έδωσε είχε απολογισμό μία νίκη επί της ΑΕΝ Κηφισιάς (79-72) και δύο ήττες, από ΑΕ Πεντέλης (80-78) και ΚΑΟ Κορίνθου (75-67).

Πρεμιέρα στη Ραφήνα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου εναντίον του τοπικού Αργοναύτη θα κάνουν φέτος για τον 1ο όμιλο οι Ναξιώτες, οι οποίοι στα φιλικά προετοιμασίας παρουσίασαν εξαιρετικά δείγματα γραφής και έδειξαν πανέτοιμοι να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Εναντίον της ομάδας της ανατολικής Αττικής του Γιώργου Γιαννακόπουλου θέλουν να ξεκινήσουν χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις την χρονιά, ενώ απέναντί τους θα βρουν τον Γιώργο Σγούρο, τον 17χρονο γκαρντ, τον γιο του προπονητή, του Ρόμπερτ Σγούρου που διετέλεσε προπονητής στον ΑΠΑΣ και κατέκτησε μαζί του το πρωτάθλημα Κυκλάδων το 2014. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12:30 μ.μ. και διαιτητές έχουν οριστεί οι Καλογερόπουλος Φ., Κοντίλης, Βελέντζας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares