Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 12:32

Μιχάλης Πολυτάρχου: Ο Τάσος Βάβουλας ήταν σαν πατέρας μου και παραμένει…

Μπορεί να βρίσκεται στη Νάξο για να… φορτίσει τις μπαταρίες του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να επανεμφανιστεί πανέτοιμος στα παρκέ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ακόμη και στο νησί δεν σκέφτεται το μπάσκετ.

Όχι μόνο συμμετείχε στο καλοκαιρινό καμπ του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” ως “δάσκαλος” στους νεαρούς αθλητές κι αθλήτριες που συμμετείχαν, αλλά και το Σάββατο 31 Ιουλίου παραβρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” όπου παρακολούθησε τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων ανάμεσα στον ΑΠΑΣ και τον ΑΟ Πάρου δίνοντας στο τέλος το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα.

Έντονα συναισθήματα για τον Πολυτάρχου σε έναν χώρο που έζησε τα παιδικά του χρόνια ως αθλητής του Φιλαθλητικού, παρότι έκανε προπονήσεις και στα ανοιχτά του νησιού μέχρι να κατασκευαστεί το ΔΑΚ, παρέα με τον άνθρωπο που τον ανέδειξε, τον άνθρωπο που αναγέννησε το άθλημα στο νησί, τον Τάσο Βάβουλα.

«Ο Τάσος ήταν σαν πατέρας μου και παραμένει…», εξομολογείται στο “SportCyclades”, ενώ αναφερόμενος για το πως ένιωσε που παραβρέθηκε στον τελικό των εφήβων τόνισε: «Απίστευτα. Ήταν σαν να μην πέρασε μία ημέρα από τα δικά μου παιδικά χρόνια». Όσο για το τι συμβουλεύει τους νεαρούς αθλητές; Ο “Τσίου” ξεκαθαρίζει: «Να χαίρονται το παιχνίδι και να προσπαθούνε καθημερινά για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους…».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares