Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 22:05

Volleyleague Γυναικών: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο ΑΟ Θήρας κόντρα στον Ηλυσιακό

Με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, ο ΑΟ Θήρας δοκιμάζεται στην έδρα του Ηλυσιακού για την 18η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Η αποστολή του Α.Ο Θήρας, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ταξιδεύει το απόγευμα για την Αθήνα, ενώ αύριο το πρωί θα προπονηθεί στην έδρα του αγώνα.

Το έργο της ομάδα μας πάντως, που μέσα σε 7 μέρες δίνει τον 3ο της αγώνα, με τους δύο προηγούμενους μάλιστα να έχουν κριθεί σε 5 σετ, δεν θα είναι εύκολο, καθώς ο αντίπαλός μας προέρχεται από την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Θέτιδας Βούλας, που αναπτέρωσε τις ελπίδες του Ηλυσιακού για τα πλέι οφ.
Ο Ιταλός τεχνικός Ματέο Φρέσκι στις δηλώσεις του ενόψει της δεύτερης συνεχόμενης εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας μας, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πάμε να βάλουμε όλη την ένταση και την ενεργεία μας σε αυτό το παιχνίδι. Προερχόμαστε από ένα βασανιστικό παιχνίδι που δώσαμε την Τετάρτη, αλλά είναι στη νοοτροπία μας να “απαντάμε” πάντα στο γήπεδο».

Στις 17:00 αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Οι ερυθρόλευκες που είναι πλέον στο +4 από τον ΠΑΟ δοκιμάζονται στην έδρα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil που βρίσκεται στην 8η θέση, αλλά πλέον έχει τον Ηλυσιακό στο -4 και χρειάζεται βαθμούς για να εξασφαλίσει τα πλέι οφ.

Ο δεύτερος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, λίγες μόνο ώρες μετά την συνάντηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη για τους 8 του Κυπέλλου και τη δύσκολη πρόκριση των πράσινων. Ο ΠΑΟ θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του Ολυμπιακού, ενώ ο 6ος ΠΑΟΚ θέλει βαθμούς για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει πλέι οφ.

Μεγάλο παιχνίδι στο κλειστό της Μίκρας όπου κοντράρονται Άρης και Θέτις Βούλας. Κι οι δύο ομάδες προέρχονται από αγώνες Κυπέλλου που κρίθηκαν στα πέντε σετ (3-2 ο Άρης τον ΑΟ Θήρας, 2-3 η Θέτιδα από τον Ολυμπιακό) με τη γηπεδούχο ομάδα να παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ και τις φιλοξενούμενες να αναζητούν την επιστροφή τους στις νίκες και στη διεκδίκηση της 5ης θέσης.

Στα Πεύκα οι Ακαδημίες Πρωταθλητών υποδέχονται την ΑΕΚ, που το βράδυ της Τετάρτης νίκησε στο ίδιο γήπεδο με 3-1 για τους 8 του Κυπέλλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να παραμείνει στην 5η θέση, ενώ η ΑΕΚ (37β.) θέλει το τρίποντο για να παραμείνει σε απόσταση βολής από τον ΑΟ Θήρας (38β.) και Παναθηναϊκό (40β.).

Κομβικό ματς στη μάχη της παραμονής θα διεξαχθεί στο Κερατσίνι όπου ο τοπικός Απολλώνιος υποδέχεται την Λαμία. Στους 13 βαθμούς και την 11η θέση ο Απολλώνιος, στην 12η θέση με 12 βαθμούς η Λαμία.

Volley League Γυναικών - 18η αγωνιστική

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 17.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Σταυράτη, Κοκορομύτη, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Γυμναστήριο Μετς, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τομαράς, Μουζακίτη, Γραμαμτεία: Τρίκκα.

Γυμναστήριο Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης - Α.Σ.Π. Θέτις
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Ψύχου, Λούμσι, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Παπαδοπούλου, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Δρούκα, Καπλάνης, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», 19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος - Α.Ο. Λαμίας 2013
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μενεσλής, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Τσίτσικα, Γραμματεία: Καπουράνη.

Γυμναστήριο «Α. Φώτσης», 19.30: Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Ο. Θήρας
Διαιτητές: Βουδούρης, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Καλούδας, Κολλάρου, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares