Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 12:44

Ο ΑΟ Θήρας για το final-4 της Κ20

Ανακοίνωση σχετικά με την διοργάνωση του Final-4 της Κ20 που φιλοξενήθηκε με δική του πρωτοβουλία στο νησί της Σαντορίνης εξέδωσε ο ΑΟ Θήρας.

Αναλυτικά:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final 4 του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο βόλει στην κατηγορία Κ20 των νεανίδων, που φιλοξενήθηκε στη Σαντορίνη.

Επιχειρώντας τον απολογισμό αυτού του όμορφου διήμερου στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, ο Α.Ο. Θήρας διαπιστώνει πως πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραία παιχνίδια που ευχαριστήθηκαν οι νεαρές αθλήτριες και των 4 ομάδων που συμμετείχαν, κάτι που αποτέλεσε και τον δικό μας στόχο ως ομάδας που φιλοξένησε τη διοργάνωση, όσο και στόχο του αθλητισμού γενικότερα.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση του Final 4 κατέκτησε ο Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου, τη δεύτερη ο Απόλλωνας Νάξου, την τρίτη ο Α.Ο. Θήρας και την τέταρτη ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου.

Η ομάδα μας αν και έχασε απο την ομάδα του Νεωρίου, κατάφερε να κερδίσει τον Φοίνικα Σύρου κάνοντας μάλιστα μεγάλη ανατροπή μετά το αρχικό 0-2, κατακτώντας την τρίτη θέση.
Ο Α.Ο. Θήρας συγχαίρει και εκφράζει ένα μεγάλο "μπράβο" σε όλες τις αθλήτριες όλων των ομάδων και στους προπονητές τους για τις προσπάθειές τους κι εύχεται το βόλει στις Κυκλάδες να συνεχίσει τη δυναμική του και αισιόδοξη παρουσία και πορεία.

Τις σημερινές απονομές των διακρίσεων πραγματοποίησαν στις νεαρές αθλήτριες της 3ης θέσης ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Θήρας Ανδρέας Πατηνιώτης, στις νεαρές αθλήτριες της 2ης θέσης ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας Γιώργος Σκοπελίτης και στις νεαρές αθλήτριες της 1ης θέσης ο εκπρόσωπος του Δήμου Θήρας υπεύθυνος στον τομέα του αθλητισμού, Νικόλαος Ζώτος.

Με την ολοκλήρωση αυτής της όμορφης αθλητικής διοργάνωσης ο Α.Ο. Θήρας συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια πραγματοποίησή της αλλά και όσους βρέθηκαν στις κερκίδες και αποτελεί τον 7ο παίκτη κάθε ομάδας, και εύχεται η διοργάνωση αυτή να διοργανώνεται με ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ!

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares