Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 18:42

Μένει ως έχει η επιτυχημένη διοικητική ομάδα του ΑΟ Θήρας

Όπως λέει ο ρητό, «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και αυτό ισχύει στο ακέραιο στον ΑΟ Θήρας, όπου μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν συνεχίζει στην ηγεσία του συλλόγου η ίδια επιτυχημένη διοίκηση των τελευταίων χρόνων.

Η απόφαση στην πρώτη συνεδρίαση ήταν ομόφωνη όλα να συνεχίσουν ως έχουν, καθώς οι θέσεις μικρή σημασία παίζουν μπροστά στην κοινή φιλοσοφία που διέπει τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ανεβάσουν το επίπεδο.

Η διοίκηση έχει ως εξής:

Προέδρος: ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΠΑΤΗΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Γενικός Γραμματέας: ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ταμίας: ΜΕΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γενικός Αρχηγός: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

Ανανέωσε την παρούσα σύνθεσή του του Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας για τρία χρόνια.

Με την ολοκλήρωση της επιτυχημένης εκλογικής διαδικασίας μεταξύ των μελών του Α.Ο. Θήρας την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου που ακολούθησαν, ο Α.Ο. Θήρας βρίσκεται στην πολυ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου ανανεώνει τη θητεία του στις ίδιες θέσεις για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπά μας για τη Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας για την επόμενη τριετία.

Σας ευχαριστούμε πολύ και δεσμευόμαστε να κάνουμε ο καθένας απο πλευράς του αλλά και όλοι μαζί ως σύνολο, το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.

Για τον Α.Ο. Θήρας το Δ.Σ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares