Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 16:35

Νομίκεια: Το βίντεο και φωτογραφίες από τη Συνέντευξη Τύπου

Λίγο πριν το σερβίς στα 10α Νομίκεια πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου, όπου οι αρχηγοί και οι προπονητές των ομάδων μίλησαν για το επιτυχημένο τουρνουά του ΑΟ Θήρας, αλλά και την αγωνιστική σεζόν που ξεκινά.

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε  στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου «De Sol Hotel Spa».

Διοργανωτής είναι ο Α.Ο. Θήρας, με συνδιοργανωτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Δήμου Θήρας απ0 11-12/10 στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης.

Το φετινό τουρνουά, αφιερωμένο όπως όλα στη μνήμη των μεγάλων ευεργετών του νησιού Ευάγγελου και Λούλας Νομικού, πέρα από τον αγωνιστικό του χαρακτήρα, θα έχει ξεχωριστή σημασία καθώς, μέσω του αθλητισμού, εκπέμπει το πολύτιμο μήνυμα εθελοντισμού, αγάπης ελπίδας αλλά και της σημασίας εγγραφής όλων μας ως εθελοντές δοτών μυελού των οστών .

Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησαν ο Έπαρχος Θήρας, Χαράλαμπος Δαρζέντας και ο οικοδεσπότης του τουρνουά πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας, Γιώργος Σκοπελίτης, ο οποίος μετέφερε και μήνυμα του προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, Βασίλη Αλαφούζου, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παραστεί στη συνέντευξη τύπου, όπου το παρών έδωσαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι όπως προπονητές, αθλήτριες και εκπρόσωποι των 4 ομάδων Α.Ο. Θήρας, Ολυμπιακού, ΑΟ Μαρκοπούλου και Αιγάλεω, αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής διαιτησίας και του Τύπου.

Τη φετινή διοργάνωση εξάλλου θα τιμήσει με την παρουσία του στην αυριανή τελετή λήξης και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Το πρόγραμμα των 10ων Νομικείων
Τετάρτη 11/10
17:30 Ολυμπιακός-Μαρκόπουλο Revoil.
19.30Q Α.Ο. Θήρας-Α.Ο. Αιγάλεω.
Πέμπτη 11/10
Ο μικρός τελικός στις 17:30 και δύο ώρες αργότερα θα παίξουν οι δύο νικήτριες ομάδες της πρώτης ημέρας.
Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων
Ασημίνα Νικολογιάννη (A.Ο. Μαρκόπουλο Revoil): «Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε εδώ για 6η χρονιά. Είναι για εμάς μια «πρόβα τζενεράλε» για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ελπίζουμε ότι θα γίνει μια πολύ καλή διοργάνωσή, να κυλήσουν όλα ομαλά και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».
Στέλλα Χριστοδούλου (Α.Ο. Θήρας): «Τα Νομίκεια είναι ένας θεσμός για τον Α.Ο Θήρας και αποτελούν μία «γιορτή» αθλητισμού για όλο το νησί της Σαντορίνης. Θέλω να καλωσορίσω όλες τις ομάδες και ελπίζω να μείνουν ευχαριστημένες τόσο από τη διοργάνωση, όσο και από την φιλοξενία. Είναι μία καλή πρόβα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ελπίζω να γίνουν πολύ όμορφα θέαμα και να αγκαλιάσει όπως πάντα ο κόσμος της Σαντορίνης»
Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός): Είναι η πρώτη μας συμμετοχή στο τουρνουά «Νομίκεια»! Πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ καλοί αγώνες και σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική κίνηση η δράση για την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών. Οπότε θέλουμε και εμείς, πέρα από το να προσφέρουμε όμορφο θέαμα, να βοηθήσουμε σε αυτή τη σημαντική δράση για βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Η πρώτη αγωνιστική της Volleyleague έρχεται πολύ σύντομα, οπότε θα δώσουμε κι εμείς τον καλύτερό μας εαυτό για να δούμε που βρισκόμαστε».
Γιάννα Μάρκου (Α.Ο Αιγάλεω): Ευχαριστούμε τον Α.Ο Θήρας για την πρόσκληση και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες ενόψει της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων. Ελπίζω να γίνει ένα ακόμη δυνατό τουρνουά όπως γίνεται κάθε φορά στα «Νομίκεια».
Ματέο Φρεσκι (Προπονητής Α.Ο. Θήρας): «Καλωσορίζουμε τις ομάδες σε ένα τουρνουά, πολύ σημαντικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων και πιστεύω ότι θα προσφέρουμε όμορφο θέαμα.
Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο (Προπονητής Α.Ο Μαρκοπούλου): «Είναι χαρά και τιμή μας να βρισκόμαστε εδώ για 6η χρονιά για εμάς αλλά και τις άλλες ομάδες. Μετά από μία δύσκολη προετοιμασία, με το Βαλκανικό πρωτάθλημα, έπειτα από 15 μέρες προπονήσεων και ένα δύσκολο πρόγραμμα, ελπίζω να γίνει ένα τουρνουά αρχικά με υγεία για όλους και όμορφο θέαμα για τους φιλάθλους».
Λορέντζο Μικιέλι (Προπονητής Ολυμπιακού): «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τις πολύ καλές συνθήκες φιλοξενίας. Είναι πολύ ευχάριστο ότι βρίσκομαι εδώ με τους συναδέλφους προπονητές και αθλήτριες των ομάδων και ελπίζω να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στο κοινό της Σαντορίνης, το οποίο θυμάμαι ότι πάντα δημιουργεί θερμή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ελπίζω όλοι να απολαύσουν τους αγώνες και οι αθλήτριες να δείξουν κάποια σημάδια βελτίωσης»
Αγγελική Αντωνιάδη (Α.Ο. Αιγάλεω): «Τεράστιο ευχαριστώ στον Α.Ο Θήρας, που μολονότι φέτος δεν είμαστε στη Volleyleague, μας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε αυτό το πολύ δυνατό τουρνουά , στο οποίο πάντα θέλαμε να αγωνιστούμε. Είναι πραγματικά τιμή μας και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να αντισταθούμε όσο μπορούμε περισσότερο απέναντι στις πολύ καλές ομάδες που έχουμε απέναντί μας».
«Κόκκινα», «πράσινα» και «κίτρινα» φοράνε τα φαβορί του τίτλου
Μεταξύ άλλων ερωτήσεων εκπροσώπων του Τύπου οι 3 προπονητές της Volleyleague ήταν αρκετά διπλωματικοί στις απαντήσεις για το ποια ομάδα βλέπουν ως φαβορί για την κατάκτηση των τίτλων στα πρωταθλήματά του. Ο κ. Φρέσκι απέφυγε να χρίσει κάποια ομάδα συγκεκριμένα προσθέτοντας πως «σίγουρα υπάρχει μία ομάδα που παίζει καλύτερο βόλεϊ κατά τη διάρκεια της σεζόν», Ο κ. Τζιναγκρόσι αν και αρχικά είπε αστειευόμενος πως «αν πει κάποιος θα τον σκοτώσει» τελικά επεσήμανε Πως «Είναι μια ομάδα με κόκκινες εμφανίσεις, δεν θυμάμαι όνομα, και μία με πράσινες που θα μονομαχήσουν στη διάρκεια της χρονιάς και μια ομάδα με κιτρινόμαυρα». Ο συμπατριώτης του κ. Μικιέλι, αφού ξεκαθάρισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να τα πάει καλύτερα από πέρυσι και σαφώς να βρίσκεται στον τελικό, υποστήριξε ότι υπάρχει «ένα γκρουπ 6 ομάδων που είναι ένα δυο βήματα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες, μεταξύ των οποίων, Θέτιδα, ΑΟ Θήρας, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός και από κοντά το Μαρκόπουλο να προσπαθεί να μπει σε αυτό το γκρουπ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares