Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 15:59

ΑΟ Θήρας και Όραμα Ελπίδας μαζί στα Νομίκεια

Συνεπής στο αθλητικό τουρνουά που διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά προσκαλώντας τον κόσμο του νησιού στο γήπεδο, ο Α.Ο. Θήρας για μία ακόμη φορά, υποστηρίζει τον εθελοντισμό και τις πράξεις προσφοράς και αγάπης.

Στα φετινά «Νομίκεια» ο σύλλογός μας έχει προσκαλέσει το «Όραμα Ελπίδας» για ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων.

Πρόκειται μια σημαντική πρωτοβουλία στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του συλλόγου, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των συνανθρώπων μας και να ενισχύσει τις προσπάθειες του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας", στέλνοντας μέσω του αθλητισμού το πολύτιμο μήνυμα της σημασίας του εθελοντισμού και της σημασία προσφοράς μυελού των οστών.

Σας καλούμε σήμερα και αύριο, Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης, να παρακολουθήσετε με ελεύθερη είσοδο, το τουρνουά βόλεϊ μεταξύ κορυφαίων ομάδων της Α1, αλλά και να γίνετε «κομμάτι» στην σημαντική αυτή προσπάθεια, με την εγγραφή σας ως εθελοντής δότης δείγματος μυελού των οστών, μέσα από μια απλούστατη και ανώδυνη διαδικασία διάρκειας λίγων δευτερολέπτων.

Ελάτε για να ενημερωθείτε (17.30 - 20.30)και αποτελέσετε έναν ακόμη πολύτιμο κρίκο στον αγώνα της ζωής.

Η δωρεά μυελού των οστών αποτελεί μια ενέργεια που κρύβει την αμέριστη αγάπη του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο.

Στο πλαίσιο του εθελοντισμού η Σαντορίνη, πρωτοστατεί και πάλι στη μάχη για τη ζωή και την ελπίδα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Όραμα Ελπίδας μπορείτε να δείτε εδω : https://oramaelpidas.gr/el/home/

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares