Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 00:05

Δίπλα στον ΑΜΣ Φιλωτίου ο Αντώνης Γάκης

Οι άνθρωποι που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες που κάνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία και δη αυτά που καλλιεργούν τον αναπτυξιακό αθλητισμό, είναι ουσιαστικά αυτοί που στην πραγματικότητα της Ελλάδας είναι οι πυλώνες του αθλητισμού.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και ο Αντώνης Γάκης, ο οποίος σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα Θήρας Εν οδώ συνέδραμαν σε ακόμα ένα αθλητικό γεγονός, τον αγώνα της Κ20, μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο κ. Γάκης επισκέφθηκε το κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, όπου συνομίλησε με τις αθλήτριες, τον προπονητή και την διοίκηση και τους χάρισε από ένα βιβλίο, ενώ παρέδωσε και μία μπλούζα της θεατρικής ομάδας στον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Καλκάνη.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Γάκης συνδράμει στον ΑΜΣ Φιλωτίου, αφού κατά το παρελθόν έχει ανταποκριθεί και πάλι θετικά στο αίτημα του συλλόγου, όπως έχει πράξει και με άλλα σωματεία.

GAKIS KALKANIS KATSIGIANNIS

Το τμήμα βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου, σχολίασε σχετικά:

Η θεατρικη ομάδα Θηρας Εν οδω του σκηνοθέτη καθηγητή Δρ.Αντώνη Γακη με αγάπη για τα παιδιά , τον πολιτισμό και τον αθλητισμό δείχνει για ακόμα μια φορά την αγάπη της και τον εθελοντισμό της και βρίσκεται διπλα αρωγος σε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και πολιτισμού των Κυκλάδων και της νέας γενιάς.

GAKIS FILOTI VIVLIA

Ο Αντώνης Γάκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα: 

Η Θεατρική Ομάδα Θήρας ΕΝ ΟΔΩ και η Εν Οδώ Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα/ Δρ. Αντώνη Γάκη δεν θα μπορούσε να μην σταθεί διπλα στην ομάδα Νεανίδων Κ-20 και του Ams Filoti Naxos Volley στην σημερινή τους αναμέτρηση με την τοπική μας ομάδα του Αο Θηρας ανταποδίδοντας της φιλοξενία τους που μας πρόσφεραν πέρσι στην θεατρικη μας παράσταση στο άθλο Θεατρο Φιλωτιου Το Μεγάλο μας Τσίρκο.
Καλή επιτυχία στα κορίτσια των Κυκλάδων μας .
Νικητής ο Αθλητισμός και η Άμιλλα!

GAKIS maitou prompona

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares