Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 21:40

Παπαδόπουλος, Αργυρίου και Αδαμοπούλου για τα φιλικά του ΑΟ Θήρας

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Α.Ο. Θήρας στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας της σεζόν 2021-2022, όπου το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης, η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου πέτυχε δύο νίκες σε ισάριθμα αγωνιστικά τεστ με τον Ηλυσιακό.

Παρά τις απουσίες των ξένων άσων μας Άμποτ, Χόλστον (ΗΠΑ), Μουρίγιο (Κολομβία), αλλά και το γεγονός ότι οι ομάδες αυτή την περίοδο είναι ακόμη η ανέτοιμες,  ΑΟ Θήρας και Ηλυσιακός παρουσίασαν καλό «πρόσωπο», προσφέροντας κατά διαστήματα όμορφο θέαμα.

Οι αθλήτριες της ομάδας μας, που μετά από προετοιμασία ολίγων εβδομάδων είχαν την ευκαιρία να «ξεφύγουν» από τη ρουτίνα των προπονήσεων και να μπούνε ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, «έβγαλαν» πολλή ενέργεια και διάθεση και μέσα σε δύο μέρες έφτασαν στις νίκες  με 3-0 (25-22, 25-18, 25-22) και 3-1 (23-25, 25-22, 25-17, 25-19) επί των μαχητικών φιλοξενούμενων.

«Αρχικά χαίρομαι πολύ για την επιστροφή μας στα γήπεδα. Όλες οι κοπέλες είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που κάνουμε επιτέλους ξανά αυτό που αγαπάμε!» δήλωσε ενθουσιασμένη η νεοαποκτηθείσα ακραία της ομάδας μας, Χριστίνα Αδαμοπούλου και πρόσθεσε: «Ως πρώτα φετινά παιχνίδια, ήταν λίγο αμφίρροπα, προσπαθούμε να βρούμε σιγά σιγά τα «πατήματά» μας στο γήπεδο και να βρεθούμε με τα κορίτσια. Στόχος μας ήταν να βγάλουμε κάποια πράγματα από αυτά που έχουμε κάνει στην προπόνηση, τα περισσότερα τα πετύχαμε και μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα βλέπουμε τα λάθη μας και θα βελτιωνόμαστε. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μία καλή σεζόν, με υγεία και να ευχαριστηθούμε τους αγώνες.»

Σο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις μιας ακόμη νέας αθλήτριας του Α.Ο. Θήρας, της έμπειρης κεντρικής, Γεωργίας Αργυρίου, η οποία απ’ την πλευρά της επεσήμανε τα εξής: «Ήταν δύο πολύ καλές μέρες για εμάς, στο πρώτο ματς ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένες. Στο δεύτερο παιχνίδι, θα έλεγα πως ήμασταν λίγο πιο ενθουσιώδεις και επειδή τα δώσαμε όλα, ήμασταν λίγο πιο κουρασμένες. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και να τα πάμε ακόμη καλύτερα».

Ικανοποιημένος όμως από το καλό «πρόσωπο» που έδειξε τη συγκεκριμένη περίοδο η ομάδα στα παρθενικά φιλικά της νέας σεζόν δήλωσε και ο Κώστας Παπαδόπουλος, που είδε σε μεγάλο βαθμό να «αποτυπώνονται» στο γήπεδο, στοιχεία της δουλειάς που έχει γίνει στην μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας και που ήθελε να δει από τις αθλήτριές του. «Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά τα δύο πρώτα φιλικά τεστ. Το πιο βασικό είναι ότι είδαμε ό,τι περιμέναμε στο ζήτημα της φυσικής κατάστασης των παιδιών, γατί αυτό είναι που δουλεύουμε κυρίως αυτή τη στιγμή. Κάποια ελάχιστα τακτικά κομμάτια που δουλέψαμε, πήγαν επίσης καλά. Το ζήτημα είναι ότι οι κοπέλες είχαν την πρώτη ευκαιρία να παίξουνε και είμαι βέβαιος πως το ευχαριστηθήκανε…» δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος, που έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια χρησιμοποιώντας τις εξής αθλήτριες: Κωνσταντινίδου, Διάλλα, Αργυρίου, Μίτροβιτς, Αδαμοπούλου, Καλαπόδα, Δροσοπούλου, Μπάγια.

Το επόμενο φιλικό τεστ για τον Α.Ο. Θήρας θα είναι στην Αθήνα από 23-26 Σεπτεμβρίου, όπου η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο δυνατό τουρνουά που διοργανώνουν Ηλυσιακός και Μαρκόπουλο, στις αντίστοιχες έδρες, με τη συμμετοχή των διοργανωτών και τριών ακόμη ανταγωνιστικών ομάδων: Αιγάλεω, Θέτιδας Βούλας και Φ.Ο. Βριλησσίων.

Εκ του Γραφείου Τύπου του Α.Ο. Θήρας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares