Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 20:16

Η αυλαία του ''Ios Open Beach Volley Tournament'' έπεσε με χαμόγελα!

Συναρπαστική ήταν η τελευταία ημέρα του ''Ios Open Beach Volley Tournament'' με την αυλαία να πέφτει λίγο πριν ο δείκτης του ρολογιού συμπλήρωνε τις 16.00 στην παραλία του Μυλοπότα.

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά το συγκεκριμένο άθλημα έλαβε χώρα στην Ίο, σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας από όλες τις πλευρές και αυτό διότι έδωσε τη δυνατοτητα κυρίως στους διοργανωτές, να διατηρήσουν το όραμα τους, προκειμένου το νησί να φιλοξενήσει στο άμεσο μέλλον ένα παγκόσμιο τουρνουά.

Από νωρίς το πρωί τα πάντα ήταν έτοιμα, με τους αθλητές να πραγματοποιούν το ζέσταμα τους αφού πρώτα απόλαυσαν το πρωινό τους, δείγμα της οργάνωσης και των προσπαθειών που έγινε από όλους. 

Λίγο μετά τις 10.30 ξεκίνησαν οι πρώτοι ημιτελικοί των ανδρών όπου αναμετρήθηκαν το ζευγάρι των Δεναξά, Σταμπέλλου με τους Αριστόπουλο και Παπαγγελόπουλο με τους τελευταίους να παίρνουν τη νίκη με 0-3 (πρώτο σετ:20-22, 10-21), ενώ στο επόμενο ζευγάρι επικράτησαν οι Κλώνος και Σοφοκλέους των Μπατζίλη και Σκαρλατίδη με το ίδιο σκορ, δηλαδή 2-0 (21-8,21-13). 

Στις γυναίκες την πρόκριση στον τελικο πανηγύρισαν οι Παπαδάκη, Φωτεινού που νίκησαν τις Βελισσάρη και Καρυτινού με 2-0 σετ (21-10, 21-10), ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε αφού η Βελισσάρη τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα και η ομάδα της να αποκλειστεί. 

Στο άλλο ζευγάρι το εισιτήριο του τελικού πήραν οι Γεωργοπούλου, Κωτσίρα που επικράτησαν με 2-0 σετ ( 21-16,21-16) των Καραγεώργου, Μπότου. 

Στη 13.00 ξεκίνησαν οι αγώνες επίδειξης όπου διήρκησαν για μισή ώρα, με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Σάκη Ρούβα και Βίκυ Χατζηβασιλείου να κλέβουν την παράσταση αφού λίγη ώρα πριν εμφανίστηκαν στην παραλία του Μυλοπότα. 

Στις 15.00, ο κόσμος που βρέθηκε στην όμορφη περιοχή της Ίου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πρώτα τον γυναικείο τελικό, με τις Παπαδάκη, Φωτεινού να επικρατούν με 2-0 σετ (21-17, 21-18) των Γεωργοπούλου Κωτσίρα, βγάζοντας στο τερέν αρκετή από την εμπειρία τους.

Στους άνδρες, οι Κλώνος και Σοφοκλέους πραγματοποιώντας ένα εκρηκτικό πρώτο σετ, ενώ στη συνέχεια διαχειρίστηκαν άψογα το ματς, παίρνοντας τη νίκη, με 0-2 (11-21, 17-21) ανεβαίνοντας στην κορυφή του βάθρου. 

Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των νικητών, από τους Δήμαρχο Ίου, Μιχάλη Πετρόπουλο, τον αντιδήμαρχο, Γιάννη Μπάτσαλη, τον γενικό αρχηγό του Α.Σ. Ίου, Κυριάκο Λαμπάρα, τον γενικό γραμματέα, Κώστα Καραμπίκα, την υπεύθυνη τμήματος βόλλει Α.Σ Ίου, Κατερίνα Αρτέμη, τον διεθνή μπασκετμπολίστα τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον πρόεδρο της τοπικής Ένωσης Βόλλει Κυκλάδων, Χρύσανθο Σολάρη.

Οι διοργανωτές του beach volley τίμησαν τα πρόσωπα που συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία το event με την εταιρεία που ετοίμασε όλα τα μπλουζάκια της διοργάνωσης (unity.gr και την εκπρόσωποτης κα. Ραγκάβη να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα. 

Την ίδια ακριβώς τιμή από τους διοργανωτές είχε η κα. Ζαχαρογιάννη Αγγελική που είναι υπεύθυνη της ξενοδοχειακής μονάδας ''Luxurious'' που αποτέλεσε τον μεγάλο χορηγό του event, η κα. Βασιλική Πετρίδου, η στοιχηματική Novibet και ο δήμος Ίου τον οποίο εκπροσώπησε ο Γιάννης Μπάτσαλης. 

Από εκεί και πέρα MVP στις γυναίκες αναδείχθηκε η Γεωργοπούλου ενώ για τους άνδρες τη διάκριση αυτή πανηγύρισε ο Σοφοκλέους. 

Η αυλαία έπεσα με τους αθλητές και όλα τα πρόσωπα που συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση να στήνονται στο κέντρο του γηπέδου για να βγάλουν την αναμνηστική φωτογραφία, ενώ στη συνέχεια γευμάτισαν από την εξαιρετική κουζίνα της ξενοδοχειακής μονάδας του ''Luxurious''.  

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares