Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 09:07

Επέστρεψε στην προεδρία του Κερατσινίου ο Μιχάλης Αραούζος. Κοντά του και ο Κυριάκος Λαμπάρας

Ο Νιώτης παράγοντας Μιχάλης Αραούζος επέστρεψε στην ηγεσία του Κερατσινίου και θα ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει ο σύλλογος για την ολική ανασυγκρότηση και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Η απόφαση του Μιχάλη Αραούζο να επιστρέψει στην προεδρία του ιστορικού συλλόγου του Πειραιά έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με το γεγονός ότι στο νησί της Ίου το ποδόσφαιρο περνάει μεγάλη κρίση και δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνουν βήματα προόδου όπως εκείνος μπορεί να πραγματοποιήσει, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι εκτός της πολύ ικανής διοίκησης, μαζί με τον Μιχάλη Αραούζο σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και ο φίλος του, Νιώτης παράγοντας, Κυριάκος Λαμπάρας, που θα σταθεί δίπλα του σε διάφορα θέματα.

Άλλωστε, οι δύο τους έστω και για ένα μικρό διάστημα συνεργάστηκαν άψογα στον ΑΣ Ίου, ανεβάζοντας τότε το επίπεδο του συλλόγου.

LABARAS ARAOUZOS

Σίγουρα η επιστροφή Αραούζου ευχαριστεί τους φίλους του Κερατσινίου, οι οποίοι βλέπουν το μέλλον του συλλόγου ευοίωνο, παράλληλα όμως η Ίος και οι Κυκλάδες έχασαν έναν ικανό παράγοντα ή μάλλον δύο, καθώς και ο Κυριάκος Λαμπάρας θα μπορούσε να προσφέρει πολλά.

Η νέα διοίκηση έχει βάλει κάτω ένα πλάνο για το Κερατσίνι και εργάζεται πάνω σε αυτό. Μάλιστα, παρά την πρόσκληση που δέχτηκε η ιστορική ομάδα λόγω των κενών θέσεων που είχαν προκύψει στη Γ' Εθνική εν τέλει η νέα διοίκηση την απέρριψε και αυτό σημαίνει ότι οι ροσσονέρι παρά την ευκαιρία που είχαν να αγωνιστούν μετά από δυο χρόνια και πάλι σε εθνική κατηγορία θα συμμετάσχουν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του συλλόγου είναι το εξής:

ΑΡΑΟΥΖΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – Πρόεδρος

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -Αντιπρόεδρος

ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Γεν. Γραμματέας

ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ Ταμίας

ΚΥΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ -Ειδ. Γραμματέας

ΚΛΕΙΣΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – Γεν. Αρχηγός

ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ –

Εφορός Ποδοσφαίρου ΓΚΟΥΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -

Μέλος – Υπευθ.Δημ.Σχέσεων ΒΑΚΙΡΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ -

Μέλος – Υπευθ. Ακαδημιών ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ -

Μέλος - Υπευθ. Ακαδημιών ΓΚΙΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – Μέλος – Υπευθ. Ακαδημιών

ARAOUZOS1

LABARAS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares