Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 22:57

Πανάξια πρωταθλήτρια και ''Αρχόντισσα των Κυκλάδων'' η Θύελλα Καμαρίου

Πρωταθλήτρια Κυκλάδων για δεύτερη φορά στην ιστορία της στέφθηκε σήμερα η Θύελλα Καμαρίου, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η νίκη του Παμμηλιακού στην Πάρο κόντρα στην ΑΕΠ, κατέστησε τυπική διαδικασία το παιχνίδι της Θύελλας με τον Πανναξιακό, καθώς το αποτέλεσμα αυτό αρκούσε για να δώσει και μαθηματικά τον τίτλο στην ομάδα της Σαντορίνης.

Πρόλα αυτά, η ομάδα του Νίκου Τσάμογλου«καθαρισε» και αυτό το παιχνίδι, επικρατώνατς με 2-1, βρίσκοντας απέναντι της έναν πολύ καλό Πανναξιακό που έπαιζε με αρκετούς νεαρούς προοσφαιριστές στην σύνθεση του.

Στο 23΄ο Σιμιτσής έπειτα από ασίστ του Τσιάβου άνοιξε το σκορ για τη Θύελλα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63΄ ο Καστράτι διπλασίασε τα τέματα της ''πρωταθλήτριας'' μετά από όμορφη προσπάθεια και ασίστ του Νικλητσιώτη.

Λίγο αργότερα, στο 69' ο Πανναξιακός κέρδισε πάναλτι σε ανατροπή του Σβίρου το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πίντο, με τον Πανναξιακό να φτάνει πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 89' με μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Μανθόπουλος.

Η νίκη αυτή αποτελεί μία άτυπη ρεβάνς, καθώς ο Πανναξιακός ήταν η μοναδική ομάδα που νίκησε φέτος τη Θύελλα Καμαρίου, που κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα με 17 νίκες, 1 ισοπαλία και μία ήττα και 58 τέρματα υπέρ και μόλις 4 κατά.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από John Eduardo Chalaris στις Σάββατο 20 Απριλίου 2024

 

 

Διαιτητική τριάδα: Ανδρικόπουλος, Βάιλας, Νάκκας

 Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Κουλόλι, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι,Σιμιτσής, Μαναριώτης (76΄ Εσκίογλου) , Νικλητσιώτης (76΄Καφούρος), Τσιάβος, Παπαλεξόπουλος (83΄Πεχλιβανόπουλος) , Λούκα (64΄ Τριανταφύλλου).

Πανναξιακός (Μοστράτος):  ΠοθητόςΑνεβλαβής, Βαθρακοκοίλης, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος (57΄Μανθόπουλος), Πίντο, Γιαννούλης (90΄Καρβούνης), Μπλόσμι, Τραγούδας (79΄Μαυρίδης), Φράγκου, Σβίρος.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares