Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 14:39

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τις Μικτές με ματαίωση πτήσης

Από το πρωί της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει το ταξίδι των Μικτών Ομάδων για την Λέσβο και πλέον βρισκόμαστε στην Δευτέρα 12/2 κι ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς μετά το απαγορευτικό, ήρθε σήμερα και μία ματαίωση πτήσης προς το Ελ. Βενιζέλος για να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

ΟΧΙ, δεν είναι φάρσα, ούτε αστείο... η αποστολή των Κυκλάδων παλεύει κυριολεκτικά να γυρίσει με κάθε τρόπο στις Κυκλάδες αυτή την ώρα αποκλείστηκαν εκ νέου 15 μέλη στο νησί της Λέσβου, καθώς η πτήση τους ματαιώθηκε και αναμένουν να μάθουν αν πραγματοποιηθεί η βραδινή, με την οποία θα μεταβούν στην Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσουν και το πρωί της Τρίτης (13/2)θα επιστρέψουν στην Πάρο και τη Νάξο με το πλοίο της γραμμής.

Την ίδια ώρα, το μεγαλύτερο μέρος της αποστολής βρίσκεται εν πλω για Μύκονο και Σύρο, όπου αναμένεται να φτάσει τα ξημερώματα, με τα παιδιά της Άνδρου και της Τήνου να φτάνουν στον προορισμός τους αύριο Τρίτη 13/2.

Και δεν τελειώνουμε εδώ, καθώς κάπως ποιο τυχεροί στάθηκαν 5 μέλη της αποστολής που έφυγαν νωρίτερα με πτήση και αναμένεται να φτάσουν στα σπίτια τους, σε Πάρο και Νάξο, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή η πραγματική Οδύσσεια των Μικτών της ΕΠΣ Κυκλάδων θα κοστίσει παράλληλα μία μικρή περιουσία, με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Φρέρη να κάνει ότι καλύτερο προκειμένου τα παιδιά και τα μέλη της αποστολής να νιώσουν κάπως άνετα μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Βρισκόμαστε στο πλάι των αποστολών των Μικτών, σεβόμενοι απόλυτα τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για να εκπροσωπήσουν τις Κυκλάδες. Ο σεβασμός αυτός θα πρέπει να εκφραστεί και από την διοργανώτρια ΕΠΟ, που θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί την τεράστια προσπάθεια που γίνεται στα νησιά μας.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares