Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 21:32

Πέρασε με «φόρα» από το Φιλώτι ο ΑΟ Πύργου

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου μετά την επιστροφή του στον πάγκο του ΑΟ Πύργου.

Μετά από έναν ολόκληρο γύρο, η ομάδα της Σαντορίνης πέρασε νικηφόρα με 0-5 από την έδρα του ΑΜΣ Φιλωτίου και αυτό που σίγουρα κρατάει είναι το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε ανα διαστήματα.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, με τον ΑΟ Πύργου να έχει τον έλεγχο του αγώνα, έχοντας μάλιστα και ένα δοκάρι στο 22' δοκάρι μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Βουλγαράκης.

Το γκολ που έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πύργο πέτυχε ο MVP Δημήτρης Τσιάβος με ένα πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή στο 33'. 

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον ΑΜΣ Φιλωτίου να προσπαθεί στα πρώτα λεπτά να βρει τον τρόπο να γίνει απειλητικός, αλλά τον ΑΟ Πύργου να ελέγχει το παιχνίδι και με ορθολογικό ποδόσφαιρο να κυριαρχεί ουσιαστικά στον αγωνιστικό χώρο.

Η κυριαρχία αυτή των φιλοξενούμενων μετουσιώθηκε σε γκολ αρχικά στο 56' με ωραίο πλασάρισμα του Ξαγοράρη έπειτα από ασίστ του Τσιάβου, με το 0-2 να δίνει στον ΑΟ Πύργου ισχυρό προβάδισμα νίκης και έπειτα στο 61', όπου ο Καρατζίας έκανε το 0-3 με σουτ που βρήκε σε σώματα, και η μπάλα ξεγέλασε τον Ψαρρά για το 0-3.

Το highlight του αγώνα ήταν το γκολ του Τριανταφύλλου στο 73' με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 περίπου μέτρα, όπου έγινε το 0-4.

Το 0-5 έγινε από τον Τσιάβο στο 80' , ο οποίος με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.  

Διαιτητική τριάδα: Φαν Άακεν, Δεγαΐτας, Σφυρόερας.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Ψαρράς Σ., Μουστάκης Ν. (59' Κιόσκου), Ψαρράς Β. (59' Γρατσίας), Κρητικός (62' Πενίκου), Μαργαρίτης (46' Λυμπερτάς), Βλασερός Η., Κοττάκης, Καπίρης (68΄λ.τρ. Λιαρμακόπουλος), Καρελέμογλου, Λεγάκης, Μπίνχι.

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Χαλβατζής, Κακαξυλάκης (λ. τρ. 68' Κουντούρης), Ξαγοράρης, Νομικός Β. (81΄Προεστάκης), Τριανταφύλλου (85' Φύτρος), Καρατζιάς, Βουλγαράκης, Δαβιλάς, Κελίδης (85' Αναγνώστου), Ντεκίδης, Τσιάβος (85' Κουρπέτης)  

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares