Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 10:50

Συγχαρητήρια στις Μικτές Ομάδες

Με την πρόκριση της Κ14 στις ''8'' καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Κ16 στη φάση των ''16'' οι Κυκλάδες είναι για ακόμη μία χρονιά περήφανες για τις επιτυχίες των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το s.c. δημοσιεύει τα συγχαρητήρια για τις επιτυχίες:

Γιάννης Πολυχρονάκος Οικονομολόγος / Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων (ΠΑΣΟΚ)

Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων, συνεχίζουν να εκπροσωπούν με υπερηφάνεια τα νησιά μας, σημειώνοντας ακόμα μία επιτυχία. Η ομάδα Κ14 πέτυχε μεγάλη νίκη - πρόκριση και πλέον θα εκπροσωπήσει το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο στη φάση με τις ''8'' καλύτερες ομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Για την Κ16, το ταξίδι ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της συμμετοχής της στην φάση των ''16''. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, τον προπονητή και την ΕΠΣ Κυκλάδων για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν ώστε να χαρίσουν διακρίσεις σε όλους εμάς τους Κυκλαδίτες.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους συλλόγους των Κυκλάδων που έχουν αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά που κάνουν στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Εύχομαι ολόψυχα οι επιτυχίες αυτές να συνεχιστούν και ελπίζω η πολιτεία από την πλευρά της να δώσει ουσιαστική βοήθεια σε όσους ασχολούνται με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και γενικότερο με τον αθλητισμό.

Παμμηλιακός

Για ακόμη μία φορά οι μικτές μας ομάδες μας γέμισαν περηφάνια.
Η ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων μετά τη νίκη της επί της ΕΠΣΑΝΑ είναι στους 8 της Ελλάδας.
Η Κ16, πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΕΠΣΑΝΑ, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στην φάση των 16 καλύτερων Μικτών της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και η διοίκηση του Παμμηλιακού συγχαίρουμε τους αθλητές των ομάδων μας, τον προπονητή Βαγγέλη Γατσέλο, τον πρόεδρο Ειρηναίο Φρέρη και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης μας, αλλά και το τιμ των Μικτών ομάδων που έχει κάνει καταπληκτική δουλειά.
Ευχόμαστε στην ομάδα Κ14 καλή επιτυχία στη φάση των ''8'' και να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

ΑΠΣ Κύθνου 

Το Δ.Σ του ΑΠΣ ΚΎΘΝΟΥ συγχαίρει τις Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Κυκλάδων για την κατάθεση ψυχής στις χθεσινές αναμετρήσεις με την ΕΠΣ.ΑΝ.Α.
Τεράστια επιτυχία για την κ14 που προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Η κ16 κοίταξε στα μάτια την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ.ΑΝΑ. και στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφερα.
Απεριόριστα συγχαρητήρια στον προπονητή μας Vaggelis Gatselos,στον πρόεδρο της ένωσης Renos Freris , στον γενικό αρχηγο Μηλα Γιάννη, καθώς και σε όλους που βρίσκονται κοντά στα παιδιά μας!!!
ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΑΔΊΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης 

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συντελεστές των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων για τις επιτυχίες που πέτυχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η ομάδα Κ14 συνεχίζει στην φάση των ''8'' και της ευχόμαστε να φτάσει ακόμα ψηλότερα, ενώ η Κ16 κατάφερε να φτάσει μέχρι τους 16, σημειώνοντας ακόμα μία μεγάλη επιτυχία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, τον προπονητή Βαγγέλη Γατσέλο, όπως και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων που μαζί με την διοίκηση της ένωσης έχουν δώσει μεγάλο βάρος στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο ρου νομού μας.

Καλή συνέχεια..

ΠΑΣ Νάξου 

Η οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή Βαγγέλη Γατσέλο και το επιτελείο των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων για τις επιτυχίες που πέτυχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η ομάδα Κ14  νίκησε την πανίσχυρη ΕΠΣΑΝΑ συνεχίζει στην φάση των ''8'' . Τις ευχόμαστε να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Η Κ16 κατάφερε να φτάσει μέχρι τους 16, σημειώνοντας ακόμα μία μεγάλη επιτυχία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους των Κυκλάδων που έχουν δώσει μεγάλο βάρος στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο του νομού μας.

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares