Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 19:42

Super League: Άνετη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης - Είχε...34 τελικές και ο Αστέρας 0!

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-0 στην «OPAP Arena», για την 24η αγωνιστική της Super League. Με 10 παίκτες από το 4ο λεπτό αγωνίστηκαν οι Αρκάδες, μετά την αποβολή του Γκαρντάφσκι.

Ο Αραούχο άνοιξε το σκορ για την Ένωση στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Γκατσίνοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 76'.

Ανησυχία στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» για τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Το ματς κρίθηκε από πολύ νωρίς, μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Γκαρντάβσκι αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αραούχο στο κέντρο του γηπέδου.

Όταν μία ομάδα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο «άντρο» της και ξεκινάει -ουσιαστικά- με αριθμητικό μειονέκτημα, δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά.
Παρόλα αυτά ο Αστέρας ήταν αξιόμαχος ακόμα και με δέκα παίκτες, πέτυχε γκολ (21΄) με τον Μπαράλες το οποίο ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ και δέχτηκε λίγες φάσεις στο α΄ ημίχρονο.

Ουσιαστικά κινδύνεψε άμεσα σε δύο περιπτώσεις: Στο 15΄ στην προσπάθεια του Αραούχο από «μαγική» μεταβίβαση του Γκατσίνοβιτς, όπου ο Παπαδόπουλος επενέβη και στο 32΄ όταν άνοιξε το σκορ.

Από κόρνερ ο Βίντα πήρε κεφαλιά-ασίστ για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 πανηγυρίζοντας το 6ο γκολ στην εφετινή Super League.

Στο δεύτερο ημίχρονο σταδιακά η πίεση της ΑΕΚ γύρω από την περιοχή του Αστέρα έγινε… αφόρητη. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ που θα «κλείδωνε» το παιχνίδι στο 63΄ (κεφαλιά του Αραούχο, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος) και στο 71΄ (σουτ Ελίασον, ελάχιστα άουτ).

Ο Άκης Μάντζιος ήταν έτοιμος να παίξει το τελευταίο του χαρτί με τρεις αλλαγές, μήπως και πετύχει το θαύμα, όμως στο σημείο εκείνο έγινε το 2-0. Στο 76΄ ο Γκατσίνοβιτς βρέθηκε στην περιοχή αλλά σε πολύ πλάγια θέση, σούταρε στην κλειστή γωνία του Παπαδόπουλου ο οποίος είχε κακή τοποθέτηση κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Έξι τα γκολ και για τον Σέρβο στη Super League, που σφράγισε τη 14η διαδοχική νίκη της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα (78΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς, Αραούχο (78΄ Γαλανόπουλος), Γκαρσία (45΄ λ.τρ. Τσούμπερ)

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Αλάγκμπε (79΄ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Γκαρντάβσκι, Τιλίκα (79΄ Τασουλής), Ζουγλής (79΄ Μπαρτόλο), Μπαράλες (46΄ Κωστέας, 90΄ Ριέρα)

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares