Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 22:37

Super League: Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Βρουσάι σκόραρε στο 89' για τους Πειραιώτες, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Αραμπί μετά από έλεγχο στο VAR.

Οι Πειραιώτες που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και έχασαν σωρεία ευκαιρίων, έφτασαν στο γκολ στο 89' με τον Βρουσάι, τέρμα το οποίος όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός παραμένει στην πρώτη θέση με 55 πόντους στο +2 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι σην τρίτη θέση με 50 βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Φορτούνης πίεσε και έκλεψε από τον Σάρλια, μοίρασε στον Μπακαμπού ο οποίος πάτησε περιοχή και από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά στο κάθετο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Στο 13' ο Παναθηναϊκός κατέγραψε την πρώτη του τελική προσπάθεια, όταν ο Παλάσιος με διαγώνιο συρτό σουτ προσπάθησε να απειλήσει τον Πασχαλάκη και τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 34’ ο Κανός έχασε… το άχαστο για να ανοίξει το σκορ. Ο Μπιέλ έκανε το φάουλ, ο Εμβιλά πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Ισπανό εξτρέμ αλλά το πλασέ του από κοντά και με τον Μπρινιόλι ουσιαστικά εξουδετερωμένο πήγε λίγο άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία ξανά για τον Ολυμπιακό με τον Κανός στο 50'. Ο Ισπανός Πλάσαρε εκτός περιοχής στην απέναντι γωνία και η μπάλα «έγλειψε» το αριστερό δοκάρι του Μπρινιόλι, ενώ δύο λεπτά αργότερα έφτασε ξανά στο γκολ, δίχως όμως επιτυχία.

Στο 68' ήταν η σειρά του Ροντινέι να απειλήσει, ο Φορτούνης έκανε τη λόμπα στην πλάτη της άμυνας για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος πλάσαρε στο πλαϊνό δίχτυ.

Ο Μασούρας απείλησε στο 73', έχοντας περάσει στο ματς λίγο νωρίτερα, καθώς μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτά αργότερα ο Μπρινιόλι έδιωξε την τελευταία στιγμή πριν η μπάλα κατλαήξει στα δίχτυα, μετά από στημένη φάση.

Ο Παναθηναϊκός έχασε τη μεγαλύτερη του ευκαιρία στο 79' με τον Σπόραρ, με τον Σλοβένο να σουτάρει ελάχιστα άουτ.

Ο Κανός δεν κατάφερε ούτε στο 82' να σκοράρει, όταν δηλαδή βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά γλίστρησε στο σουτ.

Στο 86' ο Ελ Αραμπί έκανε την προβολή με υπερπροσπάθεια αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μπρινιόλι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βρουσάι έκανε το 1-0 με διαγώνιο σουτ.

Ο ρέφερι όμως πήγε στο VAR να δει τη φάση, με αποτέλεσμα να ακυρώσει το τέρμα για οφσάιντ στην αρχή της φάσης στον Ελ Αραμπί, κάτι που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες, αφού ακόμα και ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέβηκε στον 4ο διαιτητή για να εκφράσει τα παράπονά του.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares