Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 10:56

Παμμηλιακός: Στηρίζουμε τις ομάδες που αποβλήθηκαν και καλούμε τον κ. Αυγενάκη να δείξει ευαισθησία

Ανακοίνωση καταδίκης στην καταγγελία, αλλά και στήριξης στα πληττόμενα σωματεία εξέδωσε ο Παμμηλιακός, καλώντας τον Υπουργό κ. Αυγενάκη να δώσει λύση.

Η ανακοίνωση: 

Με αφορμή τα τελευταία λυπηρά για το ποδόσφαιρο μας γεγονότα θέλουμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για τον αποκλεισμό σωματείων από τα πρωταθλήματα, λόγω που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εγγραφούν στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πιστεύουμε σε ένα ευνομούμενο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, αλλά παράλληλα θέλουμε με κάθε τρόπο να βλέπουμε τη νεολαία μέσα στους αθλητικούς χώρους. Οι αθλητές δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν λάθη, παραλείψεις και νόμους που τους στερούν να παίζουν.

Είναι καταδικαστέες επίσης οι καταγγελίες που οδηγούν τα σωματεία και τους αθλητές τους στο περιθώριο. Στις Κυκλάδες είμαστε όλοι μία οικογένεια και είναι αδιανόητο να αλληλοκαταγγελλόμαστε.

Ως Παμμηλιακός δηλώνουμε τη αμέριστη στήριξη μας στους συλλόγους του Πανσιφναϊκού, του ΑΟ Σερίφου, του ΑΟ Πύργου, του Αστέρα Τραγαίας και του ΑΣ Ίου, τα οποία επιθυμούν την εγγραφή τους στο μητρώο, αλλά για λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να την ολοκληρώσουν

Πιστεύουμε στην ευαισθησία του Υπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να βρεθεί σύντομα λύση στο πρόβλημα και οι ομάδες αυτές να επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Μέχρι τότε ο Παμμηλιακός είναι διαθέσιμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο για να μην μείνουν οι ομάδες και ειδικά τα αναπτυξιακά τμήματα ανενεργά. 

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το ΔΣ του Παμμηλιακού ΑΣ

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares