Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 18:26

Νίκησε τον άνεμο ο ΑΟ Τήνου (video)

aot-ydroussa_2011_1

Παρά τον πολύ δυνατό άνεμο που επικρατούσε στο δημοτικό γήπεδο Τήνου ο ΑΟ Τήνου κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας της Υδρουσας με σκορ 4-1 σκόρερ για την ομάδα του ΑΟ Τήνου ήταν οι Βελαλοπουλος Ελ. (2)και Θεοδώρου ενώ το άλλο γκολ ήταν αυτογκόλ ενώ για τη ομάδα του Μπατσιου σκόρερ ήταν ο Κωνσταντής Ε.


{div float:left}{/div}Το παιχνίδι άρχισε με την ομάδα την ομάδα της Τήνου στο πρώτο ημίωρο του αγώνα να έχει την κατοχή και τον αέρα ευνοϊκό αλλά μην μπορεί να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ χάνοντας  αρκετές εταιρίες αλλά η μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα. Η Λύση ήρθε το 32ο λεπτό όταν ένα ωραίο σε εκτέλεση σουτ του Θεοδώρου από το ύψος τη μικρής περιοχής κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιαπαλου κάνοντας το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο μόνιμος σκόρερ του ΑΟ Τήνου στα τελευταία παιχνίδια  Βελαλοπουλος Ελ. εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της Υδρουσας και με δυνατό σουτ έκανε το  2-0 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με ένα σοβαρό προβάδισμα στο σκορ.

aot-ydroussa_2011_2


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε και το πρώτο ο Βελαλοπουλος Ελ. επεχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό της ομάδα της Άνδρου Θωμά με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα εκεί όπου ο τερματοφύλακας Τσιαπαλος έκανε λάθος επιλογή χανωνταςτην μπάλα μέσα από τα χέρια του με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το 3-0 και καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Μπατσιου ήταν να μειώσει το σκορ όταν ένα πολύ δυνατό σουτ στο 68ο λεπτό από τον Κωνσταντή Ε. κατέληξε με την βοήθεια του ανέμου στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καμολινου και έκανε το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Βελαλοπουλος Ελ. όταν σε μια μπαλιά από τα δεξιά κέρδισε μια κεφαλιά στέλνοντας την στα δίχτυα και κάνοντας το 4-1 όπου ήταν και το τελικό αποτελεσμα. Καλύτεροι παίκτες για την ομάδα της Τήνου ήταν δυο σκόρερ της ομάδος Βελαλοπουλος Ελ και Θεοδώρου.
Καλή και η διαιτησία του κυρίου Ρούσσου Γ. και τον βοηθών του Σουλτανη και Ζαγοριανου.{div float:right}{/div}



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ

ΑΟ ΤΗΝΟΥ (ΒΛΑΧΑΚΗΣ) Καμολινος, Βιδος, Τριανταφυλλος, Μουσαϊ, Τσικουρας, Ναζος, Δελωτης, Θεοδώρου, Βελαλοπουλος Ελ., Ξενοπουλος Ν., (Ξενοπουλος Αντ.) Παναγιωτακης (Σκλαβουνος)

ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑΣ (Σφαέλος) Τσιαπαλος, Λουκισσας, Χελακης, Κωνσταντης Α., Μαμαης (Μανδαρακας) Θωμας, Βιδαλης, Σφαελος, Λαβδας, Ψητος, Κωνσταντης Ε.


ΑΟ ΤΗΝΟΥ - ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑΣ 4-1. 27-11-2011 ΛΗΨΗ... by sportcyclades


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares