Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 06:34

Υδρούσα-Π.Α.Σ Τήνου 1-2 σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Κάτω από ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα έγινε ο αγώνας μεταξύ της Υδρούσας και του ΠΑΣ Τήνου, τα νεύρα και η ένταση των δύο ομάδων ήταν αρκετή.

Παρ όλα αυτά και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν αρκετές φάσεις με την Υδρούσα να πατάει λίγο καλύτερα από τον ΠΑΣ στο γήπεδο αλλά να μην καταφέρνει να βρίσκει δίχτυα.

Ο αγώνας ξεκινάει πολύ καλά για τον ΠΑΣ Τήνου μιας και στο 7ο λεπτό προηγείται με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ξενόπουλο (0-1).

Στο 11ο λεπτό ο Ψωμάς Χ απειλεί με σουτ έξω από την περιοχή που όμως περνάει λίγο άουτ.

Στο 25ο λεπτό ο Βλάμης ισοφαρίζει για την Υδρούσα με τετ α τετ. Στο 35΄πλέον ο Φώσκολος κάνει μια κεφαλιά που περνάει άουτ.

Στο 37' και πάλι ο Βλάμης απειλεί με τετ α τετ που καταλήγει κόρνερ και ξαναβρίσκει ευκαιρία με κεφαλιά που όμως δεν καταφέρνει να πετύχει το γκολ. Δύο λεπτά αργότερα ο Αργυρόπουλος με ένα σουτ προσπαθεί να βάλει τον ΠΑΣ Τήνου μπροστά στο σκορ όμως δεν τα καταφέρνει. Φτάνουμε στο 52' για να δούμε τον Μπάμπη μια ανάσα από το γκολ με ένα τετ α τετ που ανατρέπει ο Καμολίνος. Τρία λεπτά αργότερα ο Ψωμάς Μ χάνει μια ακόμα ευκαιρία να βάλει την Υδρούσα μπροστά.

Στο 56' ο Ξενόπουλος χάνει μοναδική ευκαιρία για γκολ με ένα σουτ από την μικρή περιοχή που όμως στέλνει μακριά από την εστία του Μαντζώρου. Στο 71' έρχεται η λύτρωση για τον ΠΑΣ Τήνου με τον Ξενόπουλο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Τήνου.

Ο ΠΑΣ Τήνου δεν έχει άλλο αγώνα για φέτος ενώ για την Υδρούσα εκκρεμεί ο αγώνας στην Σύρο με τον Πάγο που είχε αναβληθεί πριν 3 εβδομάδες.

Α.Ο ΥΔΡΟΥΣΑ: (Παπαχρήστος) Μαντζώρος Γ., Βελούδος, Μώρος, Μαντζώρος Δ., Τσαγκαλίδης, Βιδάλης, Ψωμάς Χ., (66' Λάβδας), Aliraj, Βλάμης, Ψωμάς Μ., Μπάμπης (78' Μανδαράκας) 

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ: (Σουράνης) Καμολίνος, Ζαλώνης Μ., Θεοδώρου, Βίδος, Ζαλώνης Ν., Αργυρόπουλος, Φώσκολος, Γιαννησόπουλος, Ξενόπουλος, Βιδάλης, Δάρμης 

ydrousa-pastinou-1-3-2015-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares