Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 15:49

Οι Grecians έρχονται στην Άνδρο…

Στις 24 Μαΐου θα φτάσει στην Άνδρο η ομάδα »Exeter city fans» για τον 8ο αγώνα φιλίας με τον Α.Ο. Υδρούσας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου και ωρα 20:30 στο Σαμαρίνειο γήπεδο Μπατσίου.

Εδώ και 8 χρόνια πλην της περσινής χρονιάς(επειδή η ομάδα της Exeter συμμετείχε στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας μαζί και αρκετοί φίλαθλοι οπού και έδωσε κάποια φιλικά παιχνίδια λόγω του ότι ήταν η πρώτη ομάδα που έδωσε επίσημο φιλικό με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας) διοργανώνεται ένας αγώνας φιλίας των δύο ομάδων έχοντας γίνει ένας ευχάριστος θεσμός. Φέτος λοιπόν έχουν δώσει ραντεβού για την 30η Μαΐου όπως μας ενημέρωσε ο κ. Παπαχρήστος. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος από το Εxeter, (που η γυναίκα του είναι δεύτερη γενιά από Άνδρο) συζήτησε μαζί του για ομάδες και είπε ότι έχουν μια ομάδα «φιλάθλων» της Exeter. Έτσι κανονίστηκε φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχους Υδρούσας και στην ομάδα φιλάθλων «Exeter City fans».

Κάποιες χρονιές συμμετείχαν κι άλλες ομάδες, και φέτος γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί μια τρίτη ομάδα παλαιμάχων για να μπορέσει να γίνει τουρνουά. Να σημειώσουμε πως μια χρονιά είχε παρευρεθεί  και ο Δήμαρχος του Exeter. 

Ο περσινός προπονητής του Α.Ο. Υδρούσας και αρχηγός των παλαιμάχων κ. Παπαχρήστος Κωνσταντίνος μιλώντας στο Sportcyclades.gr δήλωσε: «Πλέον τις δυο ομάδες ενώνει μια αδελφοποίηση και υπάρχουν συζητήσεις για μελλοντική συνεργασία μέσω ακαδημιών για τους δυο συλλόγους. Πέραν των ποδοσφαιρικών δρώμενων είναι και μια τουριστικό-οικονομική τόνωση για το νησί μας η άφιξη των φίλων της Exeter, οι οποίοι συνήθως ξεπερνούν τους πενήντα. Την αποστολή της Exeter θα τύχει υποδοχής καλωσορίσματος στο Σαμαρίνειο γήπεδο Μπατσίου ο πρόεδρος του Α.Ο. Υδρούσας Κοντομάρκος Νικόλαος.» 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares