Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011 14:14

Πάτησαν κορυφή..."ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ-ΣΤΕΝΗ 2-4"

stenh_me_andriako

Σημαντικο διπλο που την φερνει σε πλεονεκτικη θεση απεσπασε η ΣΤΕΝΗ στην Ανδρο επι ενος σαφως πιο βελτιωμενου ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ.

Οι φιλοξενουμενοι μπηκαν δυνατα και αιφνιδιασαν τους "εφοπλιστες" με τις μακρινες καθετες μπαλιες τους.

Μολις στο 9΄ ο εκπληκτικος για αλλο ενα παιγνιδι τερματοφυλακας του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ, Παπουτσης, ειπε "οχι' σε τετ-α-τετ του δαιμονισμενου εχθες ,Ζαλωνη.

{div float:left}{/div}Στο 16΄ ο Ζαλωνης ανοιξε το σκορ για τη ΣΤΕΝΗ  που συνεχισε στον ιδιο ρυθμο και στο 20΄ εκανε το 2-0 με τον Φωσκολο.

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ αντεδρασε γρηγορα και στο 23΄εκανε το 1-2 με τον Κουλουρη.

Στο 25΄ειχε ενα καλο σουτ με τον Κριτη και στο 30΄ με τον πολυ καλο εχθες Ζαννακη.

Εκει λοιπον που ολα εδειχναν οτι ο ΑΟΦ οδευει ολοταχως προς την ισοφαριση, ηρθε μια πανομοιτυπη φαση με τα δυο πρωτα γκολ της ΣΤΕΝΗΣ, οπου ο Ζαλωνης πετυχε το 3-1, σκορ με το οποιο εκλεισε το ημιχρονο.

Στο 40΄ η ΣΤΕΝΗ ειδε τη μπαλα να σταματαει στο δοκαρι του Παπουτση.

Στο δευτερο ημιχρονο η αγωνιστικη εικονα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ηταν σαφως καλυτερη  (κατα την αποψη μου η καλυτερη φετινη εμφανιση),  παρ΄ολ΄αυτα ο Ζαλωνης δεν ειχε πει την τελευταια του λεξη και στο 60΄  πετυχε το 1-4.

Οι γηπεδουχοι δε το εβαλαν κατω και στα επομενα 30 λεπτα πιεσαν ασφυκτικα τα αντιπαλα καρε.

Στο 68΄  ο Κοντος πετυχε να μειωσει σε 2-4 επειτα απο ασσιστ "διαβητη" του Κριτη και ολοι πιστεψαν οτι στον χρονο που απομενει ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ θα μπορουσε να παρει κατι απο το ματς.

Στο 75΄ και στο 80΄ ο τερματοφυλακας της ΣΤΕΝΗΣ , Φωσκολος πραγματοποιησε εκπληκτικες επεμβασεις και κρατησε την ομαδα του Ζωντανη.

Αψογη για αλλη μια φορα η διαιτησια αυτη τη φορα με τους Σουλτανη-Ρουσσο-Ζαγοργιανο που ελεγχξαν απολυτα τον αγωνιστικο χωρο και τους ποδοσφαιριστες.

andriakos_me_stenh

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Γ,ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΑΣ Μ(ΜΠΑΒΑΣ Δ),ΣΕΜΑ Α(ΜΠΑΛΑΣ Μ),ΚΟΝΤΟΜΑΡΚΟΣ Ζ,ΚΡΙΤΗΣ Ν,ΜΑΣΤΡΟΔΗΜΑΣ Δ(ΧΑΛΑΣ Α),ΓΛΥΝΟΣ Α,ΚΟΥΤΡΑΣ Κ,ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Κ,ΖΑΝΑΚΗΣΓ,ΚΟΝΤΟΣ Ι.

ΣΤΕΝΗ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν,ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ Φ,ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ Α(ΖΑΛΩΝΗΣ Μ),ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ Π,ΖΑΛΩΝΗΣ Μ,ΖΑΛΩΝΗΣ Ν,ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι,ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ Β(ΔΕΣΥΠΡΗΣ Δ),ΖΑΛΩΝΗΣ Ι,ΖΑΛΩΝΗΣ Γ(ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ Ι),ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΣ Ν.

Καλη συνεχεια σε ολους.

Στο σημειο αυτο και μιας και μου δινεται η ευκαιρια μεσω του ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, θα ηθελα να ζητησω και δημοσιως συγγνωμη απο τους παικτες και τον προπονητη του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ για την παρεξηγηση που αθελα μου προκαλεσα με την "ανωριμη" συμπεριφορα μου μετα το τελος του αγωνα.

Σε καμια περιπτωση δεν ειχα, ουτε εχω, ουτε θα εχω σκοπο να προσβαλω τους ποδοσφαιριστες του συλλογου μας, τους οποιους παντοτε τιμω για οσα προσφερουν στην μακροχρονη αθλητικη ιστορια της Ανδρου.

για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

ΑΝΔΡΟΣ

diaithtes_andriakos-stenh

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares