Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 01:10

Αστέρας Σύρου – Αστέρας Κορθίου 2-0

asteras-ao_tinou_14-10-2011

Χωρίς να ιδρώσει καθόλου ο Αστέρας Σύρου κατάφερε με το 2-0 να πάρει το τρίποντο στην Σύρο με τον Αστέρα Κορθίου να μην ¨βρίσκεται¨ στον γήπεδο και να μην καταφέρνει να κάνει κάποια αξιόλογη φάση.

Πιο αναλυτικά στο Α΄ ημίχρονο ο Αστέρας Σύρου πατούσε πιο δυνατά στον αγώνα πιέζοντας στο μισό γήπεδο κάνοντας την πρώτη ευκαιρία στο 17΄ με τον Σίμο να κάνει ένα δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Δράκου. Τρία λεπτά αργότερα στο 20΄ ο Ζερβάκης πιάνει ένα σουτ από το σημείο του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω. Στο 22΄ επετεύχθη το πρώτο γκολ στον αγώνα έπειτα από σέντρα του Ξανθάκη, ο Μπενάς Φρ., με το κεφάλι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας με αυτογκόλ ανοίγοντας το σκορ για τον Αστέρα Σύρου σε 1-0. Η μοναδική ευκαιρία του Αστέρα Κορθίου έγινε στο 40΄ με τον Μπενά Γιάννη να κάνει ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και σε υπερένταση να μπλοκάρει την μπάλα ο Σαργολόγος. {div float:right}{/div}

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας συνέχισε την πίεσή του και μόλις στο 46΄ ο Ζερβάκης έκανε μια κούρσα από τα δεξιά μπαίνοντας μες την περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 61΄ ο Μανταλούνο με ένα πολύ ωραίο εξωτερικό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε και το τελικό σκορ 2-0. Μοναδική φάση για τον Αστέρα Κορθίου ήταν στο 71΄ με τον Μπενά Γιάννη να κάνει άλλο ένα σουτ έξω από την περιοχή και ο Σαργολόγος να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Τέλος στο 80΄ ο Ξανθάκης έπειτα από σέντρα του Σίμου από τα δεξιά έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Δράκου.

Οι Συνθέσεις των ομάδων: {div float:right}{/div}

Σύνθεση Αστέρα Σύρου: (Λαζαρίνος), Σαργολόγος, Λουμής, Παράβαλος, Γεράρδης, Καμπάνης, Βασάλος, Ζερβάκης Γ., Σφακιανάκης, Ζερβάκης Μ., Σίμος, Ξανθάκης.

Πετσόπουλος, Καπετανάκης, Γλύκας, Ρούσσος Ν., Ρουσσουνέλος, Μανταλούνο, Μάλλης.

Σύνθεση Αστέρας Κορθίου: (Μπενάς), Δράκος, Γρίμαλης, Πανταζής, Πιερράκος, Γισδάκης, Τηνιακός, Σαλιάϊ, Σκόρδος, Γλυνός, Μπενάς Γ., Μπενάς Φ.

Υδραίος, Μανέτας, Μουτάφης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares