Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 17:50

Ηχηρό μήνυμα Βρούτση από τη Σαντορίνη: Όλοι Μαζί πάμε τον Αθλητισμό μας ψηλότερα

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιστορική η ημέρα του Σαββάτου 9 Μαρτίου για τον αθλητισμό της Σαντορίνης, καθώς για πρώτη φορά όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι του νησιού έδωσαν το βροντερό παρόν στο κάλεσμα του Υπουργού Γιάννη Βρούτση για μία ενημέρωση - συζήτηση με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Γιάννης Βρούτσης ανέλυσε τις δράσεις και τις τομές που επιχειρεί το Υπουργείο, οι οποίες θα αλλάξουν άρδην την εικόνα του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Οι προβληματισμοί και τα ερωτήματα ήταν πολλά προς τον Υπουργό, ο οποίος άκουσε με προσοχή όσα ειπώθηκαν, δίνοντας απαντήσεις σε όποιες απορίες και παρατηρήσεις διατυπώθηκαν.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Κυκλαδίτης υπουργός έκανε την εξής ανάρτηση:

Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφθώ τη Σαντορίνη, συνοδευόμενος από τον τετράκις Ολυμπιονίκη μας ??στην Άρση Βαρών Πύρρο Δήμα, Pyrros Dimas για να συναντήσουμε και να συνομιλήσουμε με τους εκπροσώπους των πιστοποιημένων αθλητικών σωματείων του Επαρχείου Θήρας?
Αναφέρθηκα αναλυτικά στις εμβληματικές μεταρρυθμίσεις του Υπουργείου Αθλητισμού και άκουσα με προσοχή τους προβληματισμούς και τις ανάγκες τους?
✅Ως Υπουργός Αθλητισμού και Κυκλαδίτης, δεσμεύτηκα και έγινε πράξη, η ένταξη της νησιωτικότητας στα κριτήρια κατανομής των αθλητικών πόρων!
✅Ήδη υπέγραψα την πληρωμή της κατανομής του στοιχήματος σε 6.533 αθλητικά σωματεία, υψους 22εκ€, με τις καταβολές να γίνονται από την Δευτέρα 11 Μαρτίου.
✅Είναι η πρώτη φορά που θα καταβληθεί αυξημένη χρηματοδότηση κατά 50% στα νησιωτικά σωματεία, ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα για τα νησιά μέχρι 3.100 κατοίκους.
✅Μέσα στον Μάρτιο ανακοινώνεται η πλήρης ψηφιοποίηση του χώρου του αθλητισμού με τη πλατφόρμα «e-Kouros».
✅Η εικόνα του αθλητικού χώρου στην Ελλάδα θα αλλάξει προς το καλύτερο και αποδοτικότερο, μέσω της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Αθλητισμού και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την ανάπτυξη του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού με κριτήρια βιωσιμότητας.
✅Για πρώτη φορά όλα τα αθλητικά σωματεία της Ελλάδας συμμετέχουν με προτάσεις στη δημιουργία του νέου αθλητικού νόμου γιατί οφείλουμε να ακούμε προσεκτικά τους ανθρώπους τους αθλητισμού και να διαβουλευόμαστε μαζί τους.
Ευχαριστώ όλα τα αθλητικά σωματεία του Επαρχείου Θήρας για την παρουσία τους.
Ειδικότερα ευχαριστώ την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΑΟ Θήρας για το πολύ όμορφο δώρο που μου έκανε η διεθνής μας πασαδόρος, Στέλλα Χριστοδούλου, με την υπογεγραμμένη από όλες τις παίκτριες μπάλα, καθώς και τον συνάδελφό μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο Μάρκο Καφούρο, τον Δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο και τον Δήμαρχο Φολεγάνδρου Κυριάκο Μαρινάκη?
Ευχαριστώ τον ανυπέρβλητο Πύρρο Δήμα για την παρουσία του δίπλα μου!
Από κάθε θέση ευθύνης που έχω αναλάβει στη πολιτική μου σταδιοδρομία οι Κυκλάδες και τα νησιά μας είναι η προτεραιότητα μου.
Όλοι Μαζί πάμε τον Αθλητισμό μας ψηλότερα??

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares