Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 22:36

Κάτοικος Μυκόνου και τη νέα σεζόν η αρχηγός Κατερίνα Ντόκου

Η ΑΕ Μυκόνου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την αρχηγό της ομάδας, Κατερίνα Ντόκου. Με αυτή την κίνηση ολοκληρώνεται ο κύκλος των ανανεώσεων ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την αρχηγό της ομάδας μας, Κατερίνα Ντόκου.

Η Κατερίνα αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕ Μυκόνου από το 2019 και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος την αγωνιστική περίοδο 2021–2022 και την άνοδο της ομάδας μας στη Β’ Εθνική.
Αγωνίζεται τόσο στο χώρο του κέντρου όσο και της άμυνας, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον προπονητή, Σπύρο Ξένο, σε αρκετές θέσεις του γηπέδου.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, σημείωσε 5 γκολ, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας.
Ωστόσο, η συμβολή της δεν περιορίζεται μόνο στα στατιστικά. Η αφοσίωσή της, ο χαρακτήρας, η προσωπικότητά της και το αθλητικό ιδεώδες που ενσαρκώνει, ενισχύουν τη συνολική λειτουργία της ομάδας μας. Ως αρχηγός διασφαλίζει ότι οι στόχοι της ομάδας παραμένουν σε υψηλό επίπεδο.

Συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα μας, βασιζόμενοι στις παίκτριες του νησιού μας και στον βασικό κορμό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο κύκλος των ανανεώσεων ολοκληρώνεται εδώ. Μείνετε συντονισμένοι για τις ανακοινώσεις των νέων μεταγραφών μας τις προσεχείς εβδομάδες.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares