Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 23:20

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Κ16 του Α.Ο. Πάρου επί του Πανναξιακού [pics]

Σε μία πραγματική ματσάρα με Χιτσκοκικό φινάλε, που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγ. Αρσενίου για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Κ16, ο Α.Ο. Πάρου με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 επί του Πανναξιακού.

Ο Α.Ο.Π. ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου έχασε κλασικές ευκαιρίες ν’ ανοίξει το σκορ, με κορυφαία το διπλό δοκάρι στο 6’, αρχικά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέτσα και στο «ριμπάουντ» με σουτ του Παντελαίου. Επίσης, στο 17’ ο Γκέκα σε τετ α τετ νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Χωριανόπουλο, που απόκρουσε με τα πόδια, ενώ στο 27’ το φαλτσαριστό σουτ του Κουγιούφα πέρασε λίγο από την εστία.

Από την πλευρά του ο Πανναξιακός προσπάθησε με πλαγιοκοπήσεις και στημένες φάσεις να δημιουργήσει φάσεις, με την πιο αξιόλογη να έρχεται στο 18’ όταν σε αντεπίθεση σκόραρε με τον Κ. Μάιτο, μετά από προσπάθεια του Μανθόπουλου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Πανναξιακός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 42’ με τον Μάκα και στο 52’ με τον Κ. Μάιτο. Τελικά στο 59’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανθόπουλου και ο Λέκκας που ανέλαβε την εκτέλεση «έγραψε» το 1-0.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ρυθμός έπεσε, οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου ξεχώρισαν και στο φινάλε του αγώνα ο Α.Ο.Π. πήρε μέτρα στο γήπεδο και έψαξε την ισοφάριση. Στο 92’ ο Μπέκια με δυνατό σουτ έξω από τον άξονα κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 93’ ο Κεβάνι, μετά από γύρισμα του Παντελαίου, πέτυχε το «χρυσό» γκολ της νίκης διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Α.Ο. Πάρου μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε τέσσερα ματς, ενώ ο Πανναξιακός που έχει παιχνίδι λιγότερο έχει πλέον 2 νίκες και 1 ήττα.

Πανναξιακός (Κατσούλης): Χωριανόπουλος, Μαυρίδης (71’ λ.τ. Κύλης), Ντέμος, Ορφανός, Ρότσι, Βαλέττας, Μάρκου, Μάκα (79’ Φώτης), Μανθόπουλος, Λέκκας, Κ. Μάιτος.

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Αγγ. Σαρρής, Μπέκια, Βαρθακούρης (61’ Σκιαδάς), Μπέτσα, Καρόσι, Κουγιούφας (49’ Πετρόπουλος), Γκέκα (74’ Χρ. Ραγκούσης), Ζέλα, Παντελαίος, Κεβάνι, Μελανίτης.

Φωτογραφίες:

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares