Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 22:14

Και με τη βούλα η 23η χρονιά του Σπύρου Μάκαρη στον Πανναξιακό

Από μικρό παιδί στον Πανναξιακό έχει κατακτήσει τα πάντα με την ομάδα της Νάξου και 22 χρόνια μετά η δίψα του παραμένει αστείρευτη.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μάκαρη, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και πλέον θα μπει στον 23ο χρόνο προσφορά τους στον σύλλογο, όντας ο παλαιότερος εν ενεργεία αθλητής.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ...

Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ναξιώτη αθλητή Σπύρο Μάκαρη.

Η προσφορά του Σπύρου στον σύλλογο μας είναι τεράστια, καθώς σήμερα είναι ο παλαιότερος εν ενεργεία αθλητής με 22 χρόνια συμμετοχής στις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει η ομάδα μας.

Σε αυτά τα 22 χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα με τον Πανναξιακό, από επίπεδο αναπτυξιακών, μέχρι και το ανδρικό πρωτάθλημα, έχοντας συμμετοχή σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων και σε ανόδους στη Γ' Εθνική.

Ανήκει στη ''χρυσή γενιά'' των Ναξιωτών αθλητών του Πανναξιακού που τον κράτησε στην κορυφή των Κυκλάδων μέχρι σήμερα, με πολλούς από αυτούς να προσφέρουν από διαφορετικές θέσεις ή σαν υποστηρικτές.

Ο 37χρονος, ύψους 2,00μ. φόργουρντ, στην 23η του χρονιά στον Πανναξιακό θα φέρει όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περίσσιο πάθος, τη δύναμη και πάνω από όλα αγάπη για τον σύλλογο, που τον καθιστούν πολύτιμο.

Σπύρο, σου ευχόμαστε η 23η χρονιά να είναι η καλύτερη που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα. Να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες.

Εκ της διοικήσεως.

 

 

❤?ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ... ??Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ναξιώτη αθλητή...

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. στις Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares