Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 17:11

Το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών του Α.Ο. Μυκόνου – Στο Καρπενήσι από την Πέμπτη η ομάδα

Ανεβάζει στροφές ο Α.Ο. Μυκόνου με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να βγάζει το… λάδι καθημερινά στους παίκτες του, που συμπλήρωσαν ήδη την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας.

Οι περισσότεροι παίκτες που έχει επιλέξει ο Έλληνας τεχνικός και απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους την αθλητικότητα, κάτι που είναι πασιφανές αν δει κάποιος τις προπονήσεις στο κλειστό του Μπουρναζίου «Γ. Στεφανόπουλος».

AO MYKONOU PROETOIMASIA 4

Στο συγκεκριμένο γήπεδο οι παίκτες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους έως και την Τετάρτη 28 Αυγούστου καθώς μια ημέρα μετά θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου για άλλη μια χρονιά θα δουλέψουν απερίσπαστοι σε ένα ιδανικό περιβάλλον ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

AO MYKONOU PROETOIMASIA 3

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οι ομάδα της Μυκόνου θα παραμείνει έως τις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί και τέσσερα φιλικά παιχνίδια πριν το πρώτο επίσημο ματς Κυπέλλου που θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο Α.Ο. Μυκόνου θα αντιμετωπίσει στις 5 Σεπτεμβρίου στη Λαμία την ομάδα των Τρικάλων και δυο ημέρες αργότερα στο ίδιο γήπεδο τον Έσπερο Λαμίας.

Στις 9 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας θα παίξει απέναντι στον Πανερυθραϊκό και στις 11 Σεπτεμβρίου θα πάει στα Μέγαρα για ένα φιλικό παιχνίδι με την Μεγαρίδα.

Τέλος, σήμερα το πρωΐ ο παίκτες του Α.Ο. Μυκόνου υποβλήθηκαν σε ισοκινητικό έλεγχο που έχει ως σκοπό την πρόληψη τραυματισμών.

AO MYKONOU PROETOIMASIA 1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares