Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 21:59

Ξεκίνησε δυναμικά σε κλίμα αισιοδοξίας και ομόνοιας ο Πανναξιακός ΑΟΚ (pics)

Με πολλά νέα πρόσωπα και αισιοδοξία ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Πανναξιακού ΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής στη National League 2.

Η πρόεδρος του συλλόγου, Ευδοκία Κατσάνη, αφού καλωσόρισε τα νέα πρόσωπα ζήτησε από όλους να παίξουν για τη φανέλα του Πανναξιακού, ενώ οι προπονητές Ανδρέας Καρακατσάνης και Μάριος Ονάσογλου, ζήτησαν να υπάρχει καλό κλίμα και ομοψυχία.

Η σχετική ανακοίνωση και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση:

Με το σύνθημα της Προέδρου μας Ευδοκίας Κατσάνη ''Το κεφάλι ψηλά και να είστε περήφανοι που θα παίξετε σε αυτή την ομάδα'', έχοντας στο πλάι της σύσσωμη τη διοίκηση ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στη National League 2.
''Όλοι στον ίδιο στόχο και στην ίδια γραμμή, με ένα σύνολο που θα είναι οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου'' επισήμανε ο προπονητής μας, Ανδρέας Καρακατσάνης και ο βοηθός του Μάριος Ονάσογλου, δίνοντας το σύνθημα της εκκίνησης για το φετινό ταξίδι.
''Ο Πανναξιακός είναι όλη η Νάξος'' επισήμανε ο νέος Έφορος Ανδρικού, Αντώνης Τσεσμελής, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τον κόσμο της Νάξου που αναμένεται να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό της ομάδας μας.
Το παζλ του ρόστερ μας αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ οι προπονήσεις θα είναι διπλές.
Ευχόμαστε καλή χρονιά στο τεχνικό επιτελείο το staff και τους αθλητές μας. Να είναι υγιείς και να μας κάνουν υπερήφανους.
Εκ της διοικήσεως...

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares