Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 13:41

Πανναξιακός ΑΟΚ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία

Μεγάλο είναι το βάρος που θα πέσει και φέτος από την διοίκηση του συλλόγου στα τμήματα των ακαδημιών του Πανναξιακού ΑΟΚ.

Στοχεύοντας στην ανάδειξη νέων ταλέντων που μελλοντικά θα πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα, ο Πανναξιακός ήδη έχει έτοιμο το πλάνο της νέας σεζόν, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα βασιστεί πάνω σε πέντε (5) προπονητές που έχουν μεγάλη εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Πρόσφατα, ο σύλλογος της Νάξου ανακοίνωσε κατι την έναρξη των εγγραφών:

Ανακοίνωση: Έναρξη Εγγραφών στον Πανναξιακό the academy για Ηλικίες 4-14 ετών

Αγαπητοί γονείς και αθλητές,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία μπάσκετ της ομάδας μας για παιδιά ηλικίας 4 έως 14 ετών!

Η ακαδημία μας προσφέρει ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, όπου οι μικροί μας αθλητές μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες του μπάσκετ, να διασκεδάσουν και να κάνουν νέους φίλους.

Οι προπονήσεις θα γίνονται , υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών που είναι εξειδικευμένοι στα αναπτυξιακά τμήματα.

Σας προτρέπουμε να εγγραφείτε άμεσα, ώστε να ανακοινωθούν τα τμήματα και οι ώρες προπονήσεων όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη της κινητικής τους δεξιότητας, την ομαδικότητα και την αγάπη για το μπάσκετ, μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο ακαδημιών Δημήτρη Αδελφουλάκο στο τηλέφωνο 6976592586.

Σας περιμένουμε με χαρά να ξεκινήσουμε μαζί μια υπέροχη μπασκετική διαδρομή!

Με εκτίμηση,

Η Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΚ

EGGRAFES AKADIMIA

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares