Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 21:03

Προστιθέμενη ποιότητα με Γιάννη προδρόμου και τη νέα σεζόν στον Πανναξιακό ΑΟΚ

Ήρθε για να μείνει στον Πανναξιακό ο Γιάννης Προδρόμου που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με την προρτάρα στο στήθος.

Ήταν ένας από τους κορυφαίους της περσινής σεζόν και παρόλο που ήρθε στην ομάδα της Νάξου του Δεκέμβριο, κατάφερε να βάλει τη δική του σφραγίδα στην επιτυχημένη πορεία του Πανναξιακού.

Η διοίκηση της ομάδας από το ''νησί της Αριάδνης'' συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες με την έναρξη της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιάννη Προδρόμου, αναφέρει: 

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Προδρόμου.

Ο ύψους 1.96 έμπειρος φόργουορντ ήρθε τον περσινό Δεκέμβριο στην ομάδα μας και συνέδραμε τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας.

Πλέον, στα 37 του χρόνια (26/02/1987), με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις υψηλού επιπέδου ο Γιάννης αναμένεται να είναι ένας σημαντικός κρίκος της αλυσίδας του φετινού Πανναξιακού.
Ξεκίνησε την καριερα του στον Φιλιππο Βεροιας και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Ηρακλή (Α1), ΑΓΕΧαλκιδα (Α2), Πανερυθραικο (Α2), Τρικαλα (Α1), Αρκαδικο (Α2), Φιλιππο Βεροιας (Α2), Kirhheim Knights (Γερμανια Α2), Αρκαδικο (Α2), Πανερυθραικο (Α2), Καβαλα (Α2), ΑΠΑΣ τα Φανάρια (N.L. 1 και 2) και Έσπερο Λαμιας (N.L. 1).

Γιάννη, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Εκ της διοικήσεως

 

 

??Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Προδρόμου. ??Ο ύψους 1.96 έμπειρος...

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. στις Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares