Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 11:28

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός - Άτλας το Σάββατο στη Σαντορίνη

Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο φιλοξενεί η Σαντορίνη, σε έναν σπουδαίο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08 Ιουνίου 2024 στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.

Διοργανωτές είναι η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, ο Δήμος Θήρας  και η Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης.

Φιναλίστ του τελικού ο Παναθηναϊκός και ο Άτλας που κοντράρονται με φόντο… τον τίτλο του Κυπελλούχου για τη σεζόν 2023-24.

Καλούμε κάθε φίλαθλο του νησιού να δώσει το παρών στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης προκειμένου να παρακολουθήσει και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των κορυφαίων αθλητών που θα αγωνιστούν στον τελικό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τελικού:

17:00 Τελετή Έναρξης

18:00 Τελικός

20:00 Τελετή Λήξης, Απονομές, Βραβεύσεις

Τα όσα γίνουν θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από τα social της ΟΣΕΚΑ σε συνεργασία με την Aegean Media Production / sportcyclades

Η ΟΣΕΚΑ, με συντονισμένες προσπάθειες, βρήκε πρόσφορο έδαφος και ανθρώπους με ευαισθησία σε ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά, τη Σαντορίνη. Είναι ένας από τους πιο τουριστικούς προορισμούς στον πλανήτη, αλλά ταυτόχρονα είναι και νησί που η έννοια «συμπερίληψη» δεν είναι λέξη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο οι κάτοικοι και η δημοτική αρχή αντιλαμβάνονται τα πράγματα. Σκοπός μας είναι να φτάσουμε σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Να μεταφέρουμε την εικόνα, την προσπάθεια των παικτών μας σε όλα τα μήκη και πλάτη, να κάνουμε γνωστό το εντυπωσιακό μας άθλημα σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, που αγαπά τα σπορ.

Φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φετινή σεζόν είναι ο Παναθηναϊκός και ο Άτλας. Οι δύο ομάδες λίγες μέρες πριν «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» στον τελικό του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησαν του Άτλα και πήραν τον τίτλο. Στις 08 Ιουνίου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου αυτή τη φορά για τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει στόχο το double. Οι πράσινοι έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου ξεπερνώντας τα εμπόδια των Καβάλα και Ηρόδικου και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ακόμη ένα τρόπαιο. Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει μία φορά στην ιστορία του το Κύπελλο το 2022.

Άτλας

Ο Άτλας θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα του και να στεφθεί για δεύτερη σερί χρονιά Κυπελλούχος. Ο Άτλας πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό κερδίζοντας σε προημιτελικά και ημιτελικά την ΑΕΚ και τη Δωδεκάνησο αντίστοιχα. Ο Άτλας θα διεκδικήσει για τέταρτη φορά το τρόπαιο, καθώς το έχει κατακτήσει και τις χρονιές 2017, 2018 και 2023.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares