Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 15:10

Το ευχαριστώ της ΕΣΚ Κυκλάδων για το ''Islands Project''

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσους συνέβαλλαν για την διεξαγωγή του ''Islands Project'' στη Νάξο εξέδωσε η ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Islands Project στη Νάξο το τετραήμερο 30/5 - 2/6/2024!

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Hellenic BasketBall Federation και το επιτελείο της για τις εμπειρίες και τη χαρά που μοίρασαν στα παιδιά των νησιών μας και το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση της μπασκετικής αυτής πολύπλευρης συνάντησης!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανό (Grotta Hotel), στους αντιδημάρχους Νίκο Πολυκρέτη και Βαγγέλη Κατσαρά (Princess Mare, Princess of Naxos), για την πολύτιμη βοήθεια τους στη φιλοξενία των προσκεκλημένων της ΕΟΚ, αλλά και των αθλητών άλλων νησιών.

Επίσης, ευχαριστούμε
- τον κ. Αποστόλη Γιαννάκη και τους γιους του Γιώργο Giorgos Giannakis και Δημήτρη (εστιατόριο Apostolis), για το εξαιρετικό δείπνο προς τους φιλοξενούμενους μας,
- την οικογένεια Τουλούπη (Akrogiali Rent a car) και το κ. Στέφανο Γρύλλη (Motonaxos) για την προσφορά τους στη μετακίνηση των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις,
- τον κ. Δημήτρη Πετρόπουλο, (Portara Cafe) για την προσφορά του προς τους επιμορφουμενους προπονητές.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή των κλιμακίων της ΕΣΚ Κυκλάδων και υπεύθυνο των αθλητικών χώρων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Τάσο Βάβουλα Gym Genesis Naxos για την άψογη προετοιμασία του κλειστού γηπέδου και την οργάνωση του προγράμματος συνολικά, του Island Project στη Νάξο!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares