Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 10:03

Έδωσαν τα χέρια και συνεχίζουν μαζί την επιτυχημένη συνεργασία τους ΑΟ Πάρου και Θοδωρής Παλαιοχωρίτης

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αντιθέτως, δυναμώνει, εξελίσσεται και στοχεύει ακόμη πιο ψηλά.

Αυτό ταιριάζει γάντι και στην περίπτωση των τμημάτων μπάσκετ του ΑΟ Πάρου, που ολοκλήρωσε μία επιτυχημένη χρονιά και πλέον σχεδιάζει την επόμενη, με την πρώτη κίνηση να έχει να κάνει με την ανανέωση του αρχιμάστορα της επιτυχίας, προπονητή Θοδωρή Παλαιοχωρίτη.

Η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος Νίκος Σαρρής, άκρως ικανοποιημένη από αυτά που επιτεύχθηκαν στον έναν χρόνο παρουσίας του έμπειρου προπονητή στον πάγκο της ομάδας, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας και εκείνος την αποδέχτηκε, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια.

Το τεχνικό επιτελείο των, Θοδωρή Παλαιοχωρίτη, Γιώργου Ζαμπακόλα, Βασίλη Ανδριέλου και Χρήστου Βαγιόπουλου κατάφεραν να κρατήσουν όλα τα τμήματα σε υψηλό επίπεδο, συμμετέχοντας σχεδόν σε όλους τους τελικούς, κατακτώντας τον πρωτάθλημα σε Εφήβους και Νεάνιδες και την 2η θέση Κορασίδες και Γυναίκες, ενώ η νεανική Ανδρική ομάδα έφτασε στο final-4 και έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

PALAIOXORITIS PAROUSIASI AO PAROU 2

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διοικούντες του ΑΟ Πάρου ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου όπως λένε θα γίνει ανασύνταξη με εκπλήξεις που θα έχουν να κάνουν κυρίως με το ρόστερ.

«Είμασταν πολύ ευχαριστημένοι από την άψογη συνεργασία που είχαμε με τον κ. Παλαιοχωρίτη. Δουλέψαμε πολύ σωστά σε όλα τα επίπεδα και δεν θα μπορούσε παρά να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Ο ΑΟ Πάρου δουλεύσει με πλάνο στην ακαδημία του και με βάση τους στόχους έρχονται τα αποτελέσματα», είπε στο s.c. ο πρόεδρος Νίκος Σαρρής αναφερόμενος στην ανανέωση με τον Θοδωρή Παλαιοχωρίτη.

EFHVOI PROT

aop neanides1 f4 2024

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares