Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 18:54

Αλώβητοι έφυγαν από την Ερμούπολη οι έφηβοι του Περιστεριώνα Τήνου και παραμένουν αήττητοι

Δίχως να δυσκολευτεί ο Περιστεριώνας Τήνου πέρασε και από την έδρα του ΑΟ Ερμούπολης, έκανε το “τρία στα τρία” και διατήρησε το αήττητο του στον φετινό Α’ όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 20/12 στο ανοιχτό γήπεδο του ΑΚΔΕ, η ομάδα του νησιού της Μεγαλόχαρης επικράτησε με σκορ 42-88 και συνέχισε τις πολύ καλές της εμφανίσεις. Όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα οι νεαροί αθλητές του Αντώνη Βιδάλη ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη τους θεωρείται απόλυτα δίκαιη. Προηγήθηκαν νωρίς με 0-12 και κατάφεραν να χτίσουν διψήφια διαφορά από την αρχή και να την διατηρήσουν μέχρι το φινάλε.

aoermoupolis peristerionas efiviko 2

Οι Συριανοί του Γιώργου Αραβοσιτά από την άλλη πλευρά, αν παρατάχθηκαν χωρίς τους Μανώλη Βαμβακούση, Ευριπίδη Κάπελλα, Φίλιππο Τσιομπάνη και Γιάννη Ρούσσο το πάλεψαν όσο μπορούσαν κόντρα στους φιλοξενούμενους, όμως η έλλειψη λύσεων κόστισε στους “μελανόλευκους” που γνώρισαν την δεύτερη ήττα της σεζόν.

aoermoupolis peristerionas efiviko 3

Μία ακόμη ξεχωριστή στιγμή έλαβε χώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης. Όπως φανερώνει και το παρακάτω βίντεο, οι παίκτες του ΑΟ Ερμούπολης και το Περιστεριώνα μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν τα ονόματα των ομάδων τους δείχνοντας προς πάσα κατεύθυνση πως ο αθλητισμός πραγματικά πρέπει να ενώνει, να διδάσκει αξίες και να γεφυρώνει διαφορές. Τα παιδιά, οι νεαροί αθλητές μπορούν να δείξουν καλύτερα το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιάκ. Μαρουδιας, Στ. Ρούσσος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-31, 17-50 (ημίχρονο), 25-74, 42-88.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Γ. Αραβοσιτάς): Κονιτόπουλος 4, Παναϊρλής 6 (1), Πρίντεζης 15, Τσινός, Δαλέζιος 6, Κόκκαλης 5 (1), Βουτσινός 6.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Βλαστός 34, Χαρικιόπουλος, Κλαυδιανός 6, Γιαννίτσης, Βλαστός 6, Παπαευθυμίου 6, Παρασκευάς 4, Φώσκολος Μ., Μαρκουΐζος 8 (2), Φώσκολος Ι. 4, Πολυκανδρίτης 11 (1), Μαχμούτι 9 (1).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares