Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 18:18

Κατεβάζει ομάδα στο ανδρικό η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Τήνου

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Τήνου συνεχίζει να αναπτύσσεται και μετά την εμφάνισή της στα μπασκετικά δρώμενα των Κυκλάδων τη φετινή σεζόν, κατεβάζει ομάδα στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ!

Ο Κώστας Οικονομίδης, ο οποίος δημιούργησε το νεοσύστατο σύλλογο και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τμήματος, αποφάσισε να κατεβάσει και ομάδα στο ανδρικό μετά τη σύμφωνη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και των σωματείων που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα.  Με το μόνο …μείον ότι η ομάδα του νησιού της Μεγαλόχαρης θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με -2 βαθμούς βάση προκήρυξης, καθώς δεν έχει παιδικό τμήμα.

Αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τους ανθρώπους του σωματείου, αφού όλα αυτά τα κάνουν καθαρά για την αγάπη τους για το άθλημα και την “κάψα” τους να παίξουν μπάσκετ. Η Ακαδημία θα συμμετέχει στον Α’ όμιλο με ΑΟ Άνδρου, Άρη Σύρου, ΑΟ Ερμούπολης και Περιστεριώνα Τήνου, οι υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν από τη νέα χρονιά, το 2024 και στο ανδρικό θα συμμετέχουν και τέσσερις νεαροί αθλητές γεννημένοι κάτω των 20 ετών, όπου βάση προκήρυξης οι δύο τουλάχιστον θα πρέπει να αγωνίζονται πέντε λεπτά σε κάθε αγώνα.

Ορισμένα ονόματα που θα πλαισιώνουν το ανδρικό της Ακαδημίας είναι ο πρώην παίκτης του Περιστεριώνα, ο Νίκος Τσακίρης, ο Μιχάλης Μονεμβασίτης που έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της Αθήνας όπως το Παλαιό Φάληρο και ο προπονητής των ακαδημιών του ΠΑΣ Τήνου, ο Λευτέρης Βελαλόπουλος που με τη δουλειά του έχει βοηθήσει ώστε να κατατάσσει τον σύλλογο ανάμεσα στους κορυφαίους στις μικρές ηλικίες στις Κυκλάδες. Και φυσικά ο προπονητής και δημιουργός της ομάδας Κωνσταντίνος Οικονομίδης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares