Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 20:46

“Άρωμα” από Κυκλάδες στο “3x3 ΔΕΗ StreetBasketball” στη Χίο, παρών ο Συριανός ρέφερι Άγγελος Σαμοθράκης

Στο νησί του Όμηρου, την Χίο θα επικεντρωθούν τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ στο Αιγαίο. Το σαββατοκύριακο 8,9/7 στην κεντρική πλατεία Χίου θα πραγματοποιηθεί το “3x3 ΔΕΗ StreetBasketball” που διοργανώνει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Μετά τη Σάμο, την Πτολεμαΐδα και τη Μεγαλόπολη, η Χίος είναι ο τέταρτος σταθμός της σειράς των τουρνουά “3×3 ΔΕΗ Street Basketball” με αρκετές ομάδες να έχουν δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά. Η σειρά θα ολοκληρωθεί με τη διοργάνωση στην Άρτα.

Δεν θα μπορούσε να λείπει και το κυκλαδίτικο στοιχείο από αυτό το event, καθώς ένας εκ των διαιτητών που θα δώσουν το παρόν στο νησί της μαστίχας είναι ο Άγγελος Σαμοθράκης. Ο Συριανός καταξιωμένος ρέφερι και πρόεδρος του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων δείχνει πως είναι ικανός για όλα και παρότι ερασιτέχνης διαιτητής κινείται επαγγελματικά ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη.

samothrakis xios (2)

Βέβαια, ο Σαμοθράκης δεν σταματάει εκεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στη Νάξο όπως και πέρυσι. Εκεί, παρέα με τον έτερο καταξιωμένο διαιτητή, τον Σαντορινιό Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο θα συμμετέχουν στο “2ο Naxos 3x3” που θα πραγματοποιηθεί 15 και 16 Ιουλίου στην παραλία της Χώρας του νησιού της Αριάδνης.

samothrakis xios (3)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares