Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 22:12

Στη μάχη των μπαράζ οι πρωταθλήτριες Κυκλάδων, οι γυναίκες του Μαρπησσαϊκού με στόχο την αποκόμιση πλούσιων εμπειριών

Στην μάχη των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών ρίχνεται η πρωταθλήτρια στις Κυκλάδες ομάδα του Μαρπησσαϊκού στοχεύοντας την διάκριση με μία πολύ καλή παρουσία στους αγώνες που αρχίζουν την Παρασκευή 30/6 στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Η παρθενική συμμετοχή του σωματείου της Πάρου σε αυτό το ειδικό πρωτάθλημα αποτελεί από μόνη της τεράστια επιτυχία, με το τουρνουά αυτό να αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για όλες τις αθλήτριες του Βαγγέλη Μουρογιάννη, ώστε να γεμίσουν με μοναδικές εμπειρίες απέναντι στις πιο έμπειρες ομάδες σε πανελλήνιο επίπεδο!

Οι “κυανόλευκες”  στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσουν (5:30 μ.μ.) τον πρωταθλητή της Κρήτης, τον Ηρόδοτο της Γιασεμής Σιαμαντούρα, το Σάββατο στις 3:00 μ.μ. τον πρωταθλητή Δωδεκανήσου, τον Διαγόρα Ρόδου και την Κυριακή το πρωί στις 11:00 τον πρωταθλητή Χίου, τον ΒΑΟΛ.

Η αποστολή του Μαρπησσαϊκού ξεκίνησε το ταξίδι της προς την πρωτεύουσα το απόγευμα της Πέμπτης ακτοπλοϊκώς με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου, τον Κώστα Πιπέρογλου, ενώ ο Θεσσαλός τεχνικός Βαγγέλης Μουρογιάννης θα φύγει από το λιμάνι της Παροικιάς με το πρώτο πρωινό δρομολόγιο την Παρασκευή 30/6.

Στο ρόστερ των πρωταθλητριών Κυκλάδων υπάρχουν ελλείψεις  μετά και την αλλαγή του προγράμματος για δεύτερη φορά λόγω της μη προσέλευσης της πρωταθλήτριας ομάδας της Ικαρίας και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των αθλητριών εν μέσω τουριστικής σεζόν.

«Παρά τις απουσίες μας, η ομάδα μου θα κοιτάξει ευχαριστηθεί τους αγώνες, αφού θα πάει για πρώτη φορά σε ειδικό πρωτάθλημα ανόδου κατηγορίας στην Α2 και θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” ο coach Μουρογιάννης και πρόσθεσε: «Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς και η καλύτερη να ανέβει στην Α2 κατηγορία και να εκπροσωπήσει άξια όλο το Αιγαίο».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(30/06):

Μοσχάτο (17:30): Ηρόδοτος- Μαρπησσαϊκός
Μοσχάτο (20:00): Β.Α.Ο.Λ. Χίου- Γ.Σ. Διαγόρας
ΣΑΒΒΑΤΟ(01/07):
Μοσχάτο (15:00): Γ.Σ. Διαγόρας- Μαρπησσαϊκός
Μοσχάτο (17:30): Β.Α.Ο.Λ. Χίου- Ηρόδοτος
ΚΥΡΙΑΚΗ(02/07):
Μοσχάτο (11:00): Β.Α.Ο.Λ. Χίου- Μαρπησσαϊκός
Μοσχάτο (13:30): Ηρόδοτος- Γ.Σ. Διαγόρας

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares