Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 10:25

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα η γιορτή του Άρη Σύρου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε στο θεατράκι της Ευανθίας Καΐρης στα Λαζαρέτα ο Άρης Σύρου.

Το κλίμα, όπως ήταν φυσικό, ήταν πάρα πολύ καλό, καθώς άπαντες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα την αγαπούν και δουλεύουν συνεχώς για την άνοδό της. Η διοίκηση, από την πλευρά της, είχε ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις στους μικρούς αθλητές, καθώς ο τυχερός κάθε τμήματος παρέλαβε ένα συμβολικό δώρο.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Σύρου Αντώνης Βαρθαλίτης, ο οποίος άνοιξε και την εκδήλωση, ευχήθηκε σε όλους να έχουν την υγεία τους και η χρονιά αυτή να τους φέρει όλα όσα ονειρεύονται. Από εκεί και πέρα ο κ. Βαρθαλίτης αναφέρθηκε στο θλιβερό γεγονός της αναβολής του αγώνα για το παιδικό πρωτάθλημα με τον Α.Ο. Άνδρου. «Μπορεί άπαντες από την ομάδα της Άνδρου να έδειξαν μεγάλη κατανόηση, καθώς κι εκείνοι αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, όμως όλα αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν το 2023. Θα πρέπει να σταθώ σε ένα σημαντικό σημείο εδώ για να καταλάβουν όλοι τι συμβαίνει.

Μπορεί πριν κάποια χρόνια τα ίδια που αντιμετωπίζουμε εμείς να τα ζούσαν τόσο η Τήνος, όσο και η Μύκονος, όμως τα σωματεία ξεκίνησαν την προσπάθειά τους από ανοικτά γήπεδο. Αντίθετα εμείς και η Ερμούπολη είχαμε εξ αρχής κλειστό γήπεδο. Είναι δύσκολο μία ομάδα που προπονούνταν σε κλειστό να συνεχίσει σε ανοικτό γήπεδο. Αλήθεια θέλετε να ρωτήσετε τώρα τις ομάδες από την Πάρο, την Τήνο και την Μύκονο, τώρα τι θα έκαναν αν έκλειναν οι κλειστές αθλητές εγκαταστάσεις; Πόσοι αθλητές θα έμεναν στις ομάδες αυτές; Εμείς έχουν ήδη χάσει ένα μεγάλο αριθμό αθλητών, καθώς είναι δύσκολο να προπονηθείς ή ακόμη και να αγωνιστείς μέσα στο κρύο», είπε αρχικά ο κ. Βαρθαλίτης για να συνεχίσει αναφέροντας για το γήπεδο και τις εργασίες.

«Δεν θέλω να πω ότι φταίει κάποιος και σίγουρα δεν θέλω να ρίξω ευθύνες. Όμως ζήσαμε δύσκολες καταστάσεις αυτές τις μέρες με κορυφαίο την αναβολή του αγώνα με την Άνδρο. Κανείς από εμάς δεν ήθελε να βάλει τα παιδιά να αγωνιστούν καθώς οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ κακές. Ελπίζω να βρεθεί η φόρμουλα και τα έργα να συνεχιστούν άμεσα. Να ολοκληρωθούν το συντομότερο και τη νέα αγωνιστική περίοδο να επιστρέψουμε στο… σπίτι μας. Δεν αντέχουμε άλλον χειμώνα έξω. Τα παιδιά θα απομακρυνθούν, δεν γίνεται να κάνουν προπόνηση και την επόμενη μέρα να έχουν κρυολογήσει.

Εμείς από την πλευρά μας κάθε μέρα είμαστε δίπλα σε όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους και προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να του δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια. Φέραμε στη Σύρο έναν καταξιωμένο προπονητή τον κ. Παπαναστασίου, με τον οποίο έχουμε άριστες σχέσεις. Ο νέος μας τεχνικός έχει μεγάλη όρεξη και μεράκι και όσοι είναι κοντά μας το έχουν καταλάβει αυτό. Ελπίζω οι στόχοι μας να επιτευχθούν και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε όλα όσα καταφέραμε».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος μετά τις αρχικές του ευχές έκανε μία μικρή αναφορά στα έργα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μπάσκετ. Εξήγησε στους παρευρισκόμενους για τα έργα που εκτελεί η Περιφέρεια και ευχήθηκε από την πλευρά του οι εργασίες στο κλειστό να εκτελεστούν άμεσα και οι ομάδες να επιστρέψουν στην φυσική τους έδρα. Τέλος, το «παρών» στην εκδήλωση από την πλευρά του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Κεράνης, αλλά και η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, Ανθή Χαλκιά.

Πηγή: koinignomi.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares