Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 00:23

Με τη φανέλα της Eurohoops Academy Λεόντειος θα συνεχίσει να… πυροβολεί ο Έρι Μπέλλο του ΑΟ Άνδρου

Στην Αθήνα θα δοκιμάσει την τύχη του από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Έρι Μπέλλο! Ο νεαρός γκαρντ, γεννημένος στις 27 Σεπτεμβρίου 2006, που μέχρι το τέλος της σεζόν 2021-22 ήταν μέλος των αγωνιστικών τμημάτων, του παιδικού και του εφηβικού, υποδομής του ΑΟ Άνδρου αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και ύστερα από εννέα χρόνια στον κυκλαδίτικο σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του στην Eurohoops Academy Λεόντειος.

bello leonteios 1

Πρόκειται για μία μπασκετική ομάδα, της οποίας όραμα είχε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Θοδωρής Παπαλουκάς ώστε να δημιουργήσει μία πρότυπη ακαδημία μπάσκετ στην πρωτεύουσα, η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει. Την περυσινή σεζόν το παιδικό και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου των βορείων προαστίων της Αττικής συμμετείχαν στον 1ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ) και κατέκτησαν αμφότερα την 5η θέση στα εκάστοτε πρωταθλήματα που πήραν μέρος.

bello leonteios 2

Έτσι, το “βαρύ πυροβολικό” των Κυκλάδων αποτελεί την πρώτη και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα μεταγραφή της αθηναϊκής ομάδας εν όψει της νέας σεζόν, της οποίας ο τεχνικός διευθυντής, ο Κωνσταντίνος Μελέτης, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τον σχεδιασμό των ομάδων του Eurohoops για τη σεζόν 2022-2023.

bello leonteios 4

Ο ανερχόμενος γκαρντ οδήγησε τον ΑΟ Άνδρου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σκοράροντας 44 πόντους στον τελικό με τον ΑΟ Πάρου (51-62), έχοντας κατά μέσο όρο 35,8 πόντους, ενώ είχε σημαντική συμβολή και με την εφηβική ομάδα του βορειότερου νησιού του νομού όπου αποκλείστηκε στον ημιτελικό από την ΑΕ Σαντορίνης (77-92) πετυχαίνοντας σε εκείνο το ματς 49 πόντους (!) με δύο εύστοχα τρίποντα.

Μάλιστα, βρέθηκε στην πρώτη 10άδα των σκόρερ στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος των παίδων, όπου πέτυχε 49 πόντους σε δύο παιχνίδια (17π. με τον ΟΑΑ Ηράκλειο και 32π. με την ΑΕ Δικαίου) και ήταν η αιχμή του δόρατος της επίθεσης των “κυανόλευκων” του Κυριάκου Μουστάκα.

bello leonteios 5

Άπαντες, εμείς οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλαθλοι του μπάσκετ, ευχόμαστε στον Έρι καλή επιτυχία, να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares