Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 13:20

«Φουλάρουν» με σπουδαία ονόματα οι συμμετοχές για το meeting της Μήλου

Καθώς πλησιάζουμε προς την άνοιξη οι ξένοι αθλητές των συνθέτων, δηλαδή οι δεκαθλητές και οι επταθλήτριες εκδηλώνουν όλο και πιο έντονα το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο meeting της Μήλου στις 11 και 12 Μαίου 2024.

Ενώ το meeting δεν έχει ακόμα εμφανίσει το νέο του όνομα αλλά και την ανανεωμένη ιστοσελίδα του με το νέο λογότυπο του, αυτό φαίνεται ότι δεν πτοεί τους αθλητές και τις αθλήτριες από το εξωτερικό.

Οι τελευταίες συμμετοχές προέρχονται από την Ισπανία, 3 άντρες και μια γυναίκα, την Ιταλία, τρείς αθλήτριες και την Τσεχία, ένας δεκαθλητής του φίλου του meeting και της Ελλάδας προπονητή Mira Rycky.

Αλλά η συμμετοχή των τελευταίων ημερών που ξεχωρίζει είναι του 26χρονου Χιλιανού Santiago Adolfo Ford. O Santiago, πρώην Κουβανός που όμως από τον Μάιο του 2023 αγωνίζεται με τα χρώματα της Χιλής κέρδισε τον περασμένο Οκτώβριο το δέκαθλο στους παναμερικανικούς αγώνες ενώ την ίδια χρονιά ήταν 2ος στο ίδιο αγώνισμα στους αγώνες της Νότιας Αμερικής.

Στα 19 του είχε βρεθεί στην 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20 ενώ για φέτος έχει ως στόχο μια επίδοση πάνω από τους 8000 βαθμούς. Ίσως δεν είναι τυχαίο που επιλέγει το meeting μας για να αγωνιστεί καθώς το 2023 ένας άλλος λατινοαμερικάνος αθλητής, o Jose Fernando Ferreira από την Βραζιλία είχε κερδίσει τον αγώνα με νέο ατομικό ρεκόρ, 8007.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares