Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 21:56

Με Γιδαράκη και Θεοδοσίου ο Α.Ο.Μυκόνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (25/2) θα συμμετάσχουν οι αθλήτριες του Α.Ο. Μυκόνου Γιδαράκη Ειρήνη και Θεοδοσίου Ειρήνη.

Η αποστολή με το που έφτασε σήμερα το απόγευμα στα Τρίκαλα, επισκέφθηκε το αθλητικό Κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων όπου και θα γίνουν οι αγώνες, για να κάνει την απογευματινή της προπόνηση και να εξοικειωθεί με τις αλλαγές που έχουν γίνει στη διαδρομή. Το προπονητικό κέντρο γνώριμο στις αθλήτριές μας από την περσινή τους συμμετοχή, όπου αγωνίστηκε και η αθλήτριά μας Χότζα Κιάρα η οποία δυστυχώς δεν πλαισίωσε την αποστολή λόγω τραυματισμού, ωστόσο η πίστα φέτος θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις.

Όσοι και όσες πάρουν θέση εκκίνησης στον φετινό αγώνα θα βρεθούν αντιμέτωποι με κορμούς δέντρων και χωμάτινους λόφους. Συγκεκριμένα στην πίστα προστεθήκαν κορμοί δέντρων σε δύο σημεία της διαδρομής, διπλοί χωμάτινοι λόφοι, επίσης σε δύο σημεία της διαδρομής και μια αμμοπαγίδα, με στόχο να αυξηθεί το επίπεδο δυσκολίας της πίστας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τόσο του αγωνίσματος όσο και ανάλογων διαδρομών σε αγώνες στο εξωτερικό.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Γιδαράκη θα αγωνιστεί στα 2χλμ των κοριτσιών Κ16, ενώ η Θεοδοσίου στα 3χλμ των κοριτσιών κάτω των 18 ετών.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares