Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 02:04

Στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Πανναξιακός για τον 3ο τελικό της volley league

νήμερα την πρωτομαγιά αγωνίζεται ο Πανναξιακός κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των play offs του πρωταθλήματος της volley league γυναικών.

Ο 3ος αγώνας της σειράς που ολοκληρώνεται στις τρεις νίκες, θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 1 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» με τον Πανναξιακό να προσπαθεί να διεκδικήσει την νίκη που θα του επιτρέψει να φέρει την σειρά και πάλι στη Νάξο.

Με εξαίρεση τις απουσίες των Χίπε, Γιώτα, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς υπολογίζει σε όλες του τις αθλήτριες ενώ χωρίς προβλήματα ταξίδεψε για τον Πειραιά το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή του Πανναξιακού.

Η αναμέτρηση θα προβληθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα από το κανάλι ERT Sports HD και είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 1 Μαΐου στις 19:00 το απόγευμα.

Για τους φίλους του Πανναξιακού που βρίσκονται εκτός Ελλάδας και ίσως να μην έχουν πρόσβαρη στο τηλεοπτικό σήμα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσα από το web tv της ΕΡΤ Sports

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Πρώτα από όλα πρέπει να παίξουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι, θα χρειαστεί να παίξουμε καλά για να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα είναι έτοιμη και σε καλή κατάσταση παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της χρονιάς με τους τραυματισμούς. Θέλουμε να κλείσουμε ιδανικά τη χρονιά, με την 3η νίκη σε βάρος του Πανναξιακού στη σειρά των τελικών. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και νταμπλ. Περιμένουμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο Ρέντη και να χειροκροτήσει τις αθλήτριες που και φέτος έδωσαν τα πάντα για την επίτευξη των στόχων μας».

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Τα πράγματα για εμάς ήταν δύσκολα και πριν την έναρξη των τελικών. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και οφείλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας στον τρίτο τελικό».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares