Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 09:45

Νάξος: Ξεκίνησε το Τριήμερο “Healthy Hoops 4 ALL” για τα παιδιά του νησιού

Μετά τα νησιά, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Λέσβο, Ρόδο και την Κω, ήρθε η σειρά της Νάξου να φιλοξενήσει τις δράσεις του προγράμματος «Healthy Hoops 4 ALL».

Την διοργάνωση που ξεκίνησε χθες με την δράση «Τρίποντα στα σχολεία» υποστηρίζει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και συγκεκριμένα το τμήμα αθλητισμού με υπεύθυνο τον Αντιδήμαρχο, κ. Νίκο Πολυκρέτη, όπως φυσικά και η ΕΣΚ Κυκλάδων, με παρόντα τον πρόεδρο της, κ. Γιώργο Ονάσογλου.

Η συμμετοχή των μαθητών είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με τα παιδιά να δείχνουν ότι χαίρονται το παιχνίδι και να απολαμβάνουν την προπόνηση με τους εξειδικευμένους προπονητές.

Healthy Hoops 4 ALL NAXOS 1

Στόχος της ΕΟΚ με αυτά τα προγράμματα είναι να δώσει το δικαίωμα στα παιδιά από όλα τα δημοτικά σχολεία, των τάξεων Δ’, Ε’ και ΣΤ’ να απολαύσουν το μπάσκετ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Εκπαιδευτικό σεμινάριο μικρών ηλικιών σε καθηγητές φυσικής αγωγής σχολείων, τουρνουά Jamboree MiniBasket, Festival FunBasket, Σεμινάριο προπονητών U18 και φιλικοί αγώνες επίλεκτων αγοριών U13 και κοριτσιών U14 …

Ζητούμενο; η εξέλιξη της καλαθοσφαίρισης σε επίπεδο βάσης, η ενημέρωση των εν ενεργεία προπονητών, η εκπαίδευση των νέων, αλλά και η ουσιαστική και δια ζώσης επικοινωνία με την μπασκετική κοινότητα των νησιών.

Δείτε το πρόγραμμα:

Healthy Hoops 4 ALL

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares