Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 09:27

Στον ΑΟ Θήρας και η Ελληνογερμανίδα Αθηνά Δημητριάδου

Συνεχίζεται το χτίσιμο του ρόστερ του ΑΟ Θήρας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επόμενη μεταγραφική κίνηση για την ομάδα της Σαντορίνης είναι η Ελληνογερμανίδα, Αθηνά Δημητριάδου, που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής.

Η ύψους 1,95 αθλήτρια έχει επιτυχημένη πορεία σε ομάδες της Αμερικής και της Γερμανίας, ενώ η μεταγραφή της σε ομάδα της Ελλάδας αποτελούσε ένα όνειρο ζωής γι αυτή όπως τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις.

Η ανακοίνωση: 

Με την Αθηνά Δημητριάδου ενισχύουμε την ομάδα μας!

Η διοίκηση του Α.Ο Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Ελληνογερμανίδα αθλήτρια Αθηνά Δημητριάδου για την αγωνιστική περίοδο Volley League γυναικών 2024-2025.
Γεννημένη στις 6 Ιουνίου του 2000 στη Γερμανία η 24χρονη Αθηνά, έχει ύψος 1.95μ, και αγωνίζεται ως κεντρική.

Η Αθηνά ξεκίνησε την αγωνιστική της καριέρα σε γερμανικές ομάδες και συνέχισε σε ομάδες πανεπιστημίων της Αμερικής. Συγκεκριμένα απο το 2016 έως σήμερα έχει αγωνιστεί από μία χρόνιά στις : Women VCO Berlin II, Women VCO Schwerin, Women VCO Berlin, Women Hofstra Univ., και Women New Mexico Univ.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στην πατρίδα μου για να παίξω βόλεϊ για τον ΑΟ Θήρας. Είναι το όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονώ να έρθω στη Σαντορίνη και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γιά την επιτυχία της ομάδας! Ευχαριστώ την διοίκηση που μου δίνει αυτή την ευκαιρία!” τόνισε στις δηλώσεις της η νέα κεντρική του Α.Ο. Θήρας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Αθηνά Δημητριάδου και της εύχεται μία νέα σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών και ομαδικών της στόχων.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares