Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 14:33

Σε κρίσιμη καμπή ο ΑΜΣ Φιλωτίου που κινδυνεύει με διοικητική κρίση

Σε κρίσιμη καμπή της ιστορίας του βρίσκεται ο ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς άκαρπη ήταν και η δεύτερη απόπειρα διεξαγωγής εκλογών, λόγω της απροθυμίας ανθρώπων αν πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση.

Πλέον, μετά από δύο άκαρπες προσπάθειες για την διεξαγωγή εκλογών, την επόμενη Κυριακή (9/6) θα είναι η τελευταία ευκαιρία πριν ο ιστορικός σύλλογος μπει σε διοικητικές περιπέτειες.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, γιατί υπάρχει αυτή η απροθυμία συμμετοχής σε έναν σύλλογο που στην παρούσα φάση είναι ένας από τους πιο νοικοκυρεμένους στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε πληροφορηθεί, μετά από τη σωστή διαχείριση που έχει γίνει, δεν υπάρχει κανένα χρέος ή εκκρεμότητα, ενώ στο ταμείο του συλλόγου υπάρχει αποθεματικό χρημάτων που θα επιτρέψει στη νέα διοίκηση να ξεκινήσει έχοντας μία πρώτη οικονομική βοήθεια.

Επίσης, με ένα τεράστιο έργο τα τελευταία χρόνια και κυρίως της απερχόμενης διοίκηση ο ΑΜΣ Φιλωτίου διαθέτει πλέον οργανωμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου και βόλεϊ που έχουν στις τάξεις τους 150 - 200 αθλητές, πράγμα που επίσης αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην οικονομική βιωσιμότητα και συντήρηση των τμημάτων.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει τη νεολαία του τόπου του και να υπηρετήσει την πρόοδο του συλλόγου δεν έχει κανενα λόγο να μην δηλώσει συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου, μαζί με τις Ευρωεκλογές. 

Το Φιλώτι διαθέτει ικανούς ανθρώπους που μπορούν να πλαισιώσουν τον σύλλογο και να ηγηθούν της προσπάθειας. Ας ανταποκριθούν σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. 

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου: 

Αναβάλλονται για δεύτερη φορά οι εκλογές του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ «Ο ΖΕΥΣ».

Ο αρχαιότερος συλλογος της Νάξου από το 1952 βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω μη συμπλήρωσης υποψηφίων για το νέο ΔΣ.

ΤΕΛΙΚΗ ημερομηνία εκλογών 9 Ιουνίου 2024

10:00 π.μ έως 21:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών.

Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουνίου έως τις 21:00.

Εφορευτική επιτροπή

Στέλλα Μαιτου 697 26 91 673

Ειρήνη Μουστάκη 698 19 96 426

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares