Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 09:18

ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη Μάντζου - Πετρόπουλου στη Νάξο με θέμα τον Πρωτογενή Τομέα [pics-vid]

Επίσκεψη στο νησί της Νάξου πραγματοποίησε το Σάββατο (25) και την Κυριακή (26) ο  Βουλευτής Επικράτειας ΠΑΣΟΚ - Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Κινήματος, Θανάση Πετρόπουλο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της ΤΟ ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής  Νάξου και είχε αποκλειστικό θέμα τον πρωτογενή τομέα που αφορά άμεσα το νησί και γενικότερα τις Κυκλάδες, όπου οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, το Σάββατο 25/5 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε ομιλία - συζήτηση, όπου αναπτύχθηκαν οι θέσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής για τον πρωτογενή τομέα.

Και τις δύο ημέρες πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην πόλη και τα χωριά της Νάξου, όπου υπήρξε άμεση επαφή με τους κατοίκους και τους αγρότες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν προγραμματισμένη η επίσκεψη στο φράγμα του Τσικαλαριού, αλλά όπως και στην επίσκεψη του Γραμματέα του Κινήματος, κ. Σπυρόπουλου, έτσι και την Κυριακή οι υπεύθυνοι απέφυγαν να ανοίξουν το εργοτάξιο.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες 

 

 

Δημοσιεύτηκε από Sportcyclades/plus στις Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

 

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares