Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024 11:32

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Μάλμε - ΠΑΟΚ

Ευρωπαϊκά προκριματικά με ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα, Τρίτη (06/08)! Ο ΠΑΟΚ στις 20:00 φιλοξενείται από τη Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στις 19:00 η ΑΕΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη Νόα για το Κόνφερενς Λιγκ.

Στον 3ο προκριματικό γύρο βρίσκονται και οι δύο διοργανώσεις, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν οι ρεβάνς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που προκύπτουν.

Ξεκινάμε από το Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα Μάλμε - ΠΑΟΚ. Η Μάλμε στον προηγούμενο γύρο προκρίθηκε με σχετική άνεση κόντρα στην Κλάκσβικ. Τα πάντα κρίθηκαν από το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό της, εκεί όπου επικράτησε με 4-1. Στη ρεβάνς ηττήθηκε με 3-2, αλλά ποτέ δεν κινδύνεψε σοβαρά με αποκλεισμό.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, έκανε τη δουλειά στην εκτός έδρας ρεβάνς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα την περασμένη εβδομάδα επικράτησε με 1-0 και πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να κοπιάσει. Είχε το υπέρ του 3-2 του πρώτου αγώνα, μπήκε χωρίς συγκέντρωση και παραλίγο να το πληρώσει με εις βάρος του γκολ στο πρώτο λεπτό, αλλά στην πορεία έδειξε στον αντίπαλο ποιος είναι το αφεντικό.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, η Μάλμε είναι μία επιθετική ομάδα, έχει σκοράρει 44 φορές σε 17 ματς πρωταθλήματος, αυτό φάνηκε και στα ματς με την Κλάκσβικ. Ανασταλτικά, ωστόσο, είναι αφελής και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα είναι πιο έτοιμος σε σύγκριση με τα παιχνίδια απέναντι στην Μπάνια Λούκα, θα βρει χώρους για να σκοράρει. Προβλέπουμε ανοιχτό ματς, επιλέγουμε G/G+Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Βρείτε στο Betarades.gr όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares